Ο Τζοέλ Εμπίντ ταλαιπωρήθηκε πολύ την φετινή σεζόν με τον τραυματισμό του στο γόνατο. Αυτό οδήγησε σε πρόωρο φινάλε της σεζόν για τους Σίξερς, αφού με τον σταρ τους ανέτοιμο αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των play-offs.
Ο θηριώδης ψηλός ωστόσο θέλει να αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γι’ αυτό τον λόγο ο Αμερικανός κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το Παρίσι.
Οι δηλώσεις του
Ο Εμπίντ είναι μέλος της 12αδας της Team USA και με τον κόσμο να αναρωτιέται αν θα δώσει το παρών, δήλωσε: «Τα πάω καλά. Ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε αρχικά ο All Star σέντερ, για να προσθέσει: «Θα είναι σημαντικό για εμένα, επειδή το ονειρεύομαι από τότε που ήμουν παιδί».
Κλείνοντας, ο σταρ των Σίξερς αναφέρθηκε και στην απόφασή του να προτιμήσει την Team USA από την Γαλλία ή το Καμερούν: «Τα τελευταία χρόνια, κάθε απόφαση που πήρα είχε ως προτεραιότητα την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου, ο γιος μου, η ευκαιρία να εκπροσωπήσω μία χώρα όπως οι ΗΠΑ, με το παιδί μου να έχει γεννηθεί εδώ… Αγαπώ την χώρα μου (σ.σ Καμερούν), αλλά ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.