Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γκριγκόνις: «Ο Κάνααν άρχισε να μιλάει και ο Σλούκας τους διέλυσε»

Γκριγκόνις: «Ο Κάνααν άρχισε να μιλάει και ο Σλούκας τους διέλυσε»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά την κατάκτηση της Basket League από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην… κόντρα των Σλούκα και Κάνααν, ενώ έχρισε ως MVP των τελικών τον Κέντρικ Ναν

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε χθες (14/6) βράδυ στον θρόνο του, κατακτώντας για 41η φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Μετά την νίκη με 87-82 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, οι πράσινοι έκαναν το 3-2 στην σειρά των τελικών και έκλεισαν την χρονιά ως πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε δηλώσεις, στις οποίες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην… κόντρα των Κάνααν και Σλούκα, ενώ τόνισε ότι MVP των τελικών κατά την γνώμη του είναι ο Κέντρικ Ναν.

Οι δηλώσεις του Γκριγκόνις

«Πώς να το πω; Η καρδιά μου είναι ήρεμη, τώρα. Όλη τη σεζόν είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Ζοριστήκαμε λίγο στην αρχή της χρονιάς, όμως βρήκαμε τον τρόπο να συνεχίσουμε. Μπορούμε μόνο να είμαστε ευτυχισμένοι γιατί πετύχαμε ό,τι πετύχαμε φέτος».

Για το ποιος είναι ο MVP της σειράς των τελικών της Basket League: «Είναι ο Κέντρικ Ναν. Αυτό που έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο στον τέταρτο αγώνα στο ΣΕΦ ήταν εκπληκτικό»!

Για την… κόντρα Κάνααν-Σλούκα: «O Kάνααν, δεν ευνόησε την ομάδα του. Άρχισε να μιλάει, ο δικός μας τύπος άρχισε να «ζεσταίνεται» και είδατε πώς ο Σλούκας τούς διέλυσε απόψε!».

Για τη νέα σεζόν: «Η επόμενη σεζόν είναι μία άλλη ιστορία και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Η φετινή χρονιά μόλις ολοκληρώθηκε και δεν θέλω καν να σκεφτώ τόσο μακριά ή αν θα είμαστε η ομάδα που όλοι θα θέλουν να κερδίσουν».

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024