Ένα από τα δυνατά ονόματα που αναμένεται να βγουν στην αγορά της Euroleague είναι ο Γουίλ Κλάιμπερν, αφού το συμβόλαιό του με την Αναντολού Έφες ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Έτσι, ήδη ομάδες έχουν ξεκινήσει να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους διάφορες ομάδες, με πιο δυναμικά να έχουν μπει η Μονακό και η Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Μπουράκ Αλατσά. Ο Μάικ Τζέιμς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον 34χρονο φόργουορντ και αναμένεται να προσπαθήσει να τον πείσει να γίνει κάτοικος Πριγκιπάτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πάντως δεν παίζει μόνη της, με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι κι εκείνη έτοιμη να κινηθεί για τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Όσον αφορά στον Μάικ Τζέιμς, υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός υπέγραψε μέχρι το 2027. Ο 34χρονος γκαρντ υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, όπου και θα λάβει εξωπραγματικές απολαβές μέχρι το 2027, ύψους συνολικά 8,5 εκατ. δολαρίων, δηλαδή περίπου 8 εκατ. ευρώ. Την φετινή σεζόν ο Τζέιμς είχε 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του MVP στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.