Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία - Κροατία: Οι 11άδες των δύο ομάδων (pic)

Ισπανία – Κροατία: Οι 11άδες των δύο ομάδων (pic)

Λουίς Ντε Λα Φουέντε και Ζλάτκο Ντάλιτς έκαναν γνωστές τις συνθέσεις για την σπουδαία αναμέτρηση της Ισπανίας με την Κροατία.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το σπουδαίο παιχνίδι της Ισπανίας με την Κροατία στο Βερολίνο για τον δεύτερο όμιλο του Euro 2024.

Χωρίς εκπλήξεις από τους δύο προπονητές.

Ο Σιμόν είναι κάτω από τα δοκάρια για την Ισπανία, με τους Καρβαχάλ, Λενορμάν, Νάτσο και Κουκουρέγια να είναι η τετράδα στην άμυνα. Ρόδρι, Πέδρι και Φαμπιάν Ρουίζ είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Γουίλιαμς, Γιαμάλ και Μοράτα να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Στον πάγκο για την Ισπανία: Ράγια, Ρεμίρο, Βιβιάν, Μερίνο, Χοσέλου, Όλμο, Τόρες, Γκριμάλδο, Λαπόρτ, Μπαένα, Ζουμπιμέντι, Οϊαρθάμπαλ, Νάβας, Λόπεθ, Πέρεθ.

Για την Κροατία ο Λιβάκοβιτς είναι στο τέρμα και οι Στάνισιτς, Σούταλο, Πόνγκρατσιτς και Γκβάρντιολ στην άμυνα. Μπρόζοβιτς, Μόντριτς και Κόβατσιτς θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Μάγερ, Κράμαριτς και Μπούντιμιρ να είναι στην επίθεση.

Στον πάγκο για την Κροατία: Λάμπροβιτς, Ιβούσιτς, Έρλιτς, Βλάσιτς, Πέρισιτς, Μάριο Πάσαλιτς, Πέτκοβιτς, Ιβανούσετς, Σόσα, Πιάτσα, Βίντα, Γιουράνοβιτς, Μάρκο Πάσαλιτς, Σούτσιτς, Μπατούρινα.

Δείτε τις 11άδες:

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024