Το ενδιαφέρον, τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού, για τον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ, αποκαλύπτει σελίδα στο «Twitter» που ασχολείται με τα μεταγραφικά δρόμενα των Μασσαλών. Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση τονίζει πως ο γαλλικός σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά και με τους τραυματισμούς που έχει παρουσιάσει τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να ψάχνει την αποχώρησή του.

Ελληνικό «εμφύλιο» για τον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ αποκαλύπτουν οι Γάλλοι.

Εκεί έρχεται να εμπλακεί το όνομα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που όμως σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους δεν παίζουν μόνοι τους, αφού για τον ποδοσφαιριστή φαίνεται πως δείχνουν ενδιαφέρον επίσης η Μπρεστ, η Μπασέκσεχιρ και η Τράμπζονσπορ.

Ο Ζιγκό έχει συμβόλαιο στη Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «Φωκαείς», σκοράροντας και τρία τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 335 συμμετοχές, έχοντας 23 γκολ και 16 ασίστ στο ενεργητικό του. Οι περισσότερες συμμετοχές ήταν με την Σπαρτάκ Μόσχας (110 ματς, 10 γκολ, 5 ασίστ).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: