Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Σενάρια για Μπεναβίδες

Άρης: Σενάρια για Μπεναβίδες

Στην Ουρουγουάη αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση, η οποία απορρίφθηκε, στην Αλαβές για την απόκτηση του 26χρονου χαφ, που βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα

Ο Άρης ψάχνει ένα «εξάρι» για να ενισχύσει το ρόστερ του και σύμφωνα με τον Ουρουγουανό δημοσιογράφο Γκιγιέρμο Λόπες, κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου συμπατριώτη του, Κάρλος Μπεναβίδες, που αγωνίζεται στην ισπανική Αλαβές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πάντως, η πρόταση των κιτρινόμαυρων δεν έγινε αποδεκτή από την ισπανική ομάδα, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Φιορεντίνα.

Η γεμάτη σεζόν στη La Liga

Ο Ουρουγουανός χαφ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στη La Liga την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, έχοντας 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο Ισπανίας, ενώ σημείωσε συνολικά τέσσερα γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης παρακολουθεί παίκτες από την ισπανική αγορά, προκειμένου να κάνει κινήσεις που θα τον ανεβάσουν επίπεδο, όπως έγινε με τον Μορόν. Αν τελικά,όμως, ισχύει το ενδιαφέρον για τον Μπεναβιδές,πρόκειται σίγουρα για μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024