Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος να γίνει η πιο ακριβή πώληση της ΑΕΚ ο Πόνσε

Έτοιμος να γίνει η πιο ακριβή πώληση της ΑΕΚ ο Πόνσε

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει προκειμένου ο Εζέκιελ Πόνσε να ενταχτεί στην Χιούστον Ντάιναμο, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της.

Στο πρωτάθλημα του MLS θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος αποχωρεί από την ΑΕΚ για να ενταχτεί στην Χιούστον Ντάιναμο.

Μια μεταγραφή που αναμένεται να κοστίσει στην αμερικανική ομάδα 8,5-9 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα μπει στα ταμεία της «Ένωση» και θα κάνει τον Αργεντινό επιθετικό την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της.

Ο Μπάρκας και ο Βράνιες

Κι αυτό διότι η προηγούμενη μεγαλύτερη πώληση του «δικεφάλου» ήταν αυτή του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ αντί 5 εκατ. ευρώ και πιο κάτω, εκείνη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα έναντι 3,8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθούν οι Βράνιες στην Άντερλεχτ (3,2 εκατ. ευρώ), Κυριάκος και Μιτάι, με τους δύο τελευταίους να παραχωρούνται σε Λίβερπουλ και Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί, επίσης, πως η ΑΕΚ έκανε ένα εξαιρετικό deal, αφού κατάφερε να πουλήσει τον 27χρονο στράικερ με σχεδόν τρεις φορές περισσότερα λεφτά από ότι τον αγόρασε (3,5 εκατ. ευρώ) μόλις μια χρονιά μετά την απόκτησή του από την Έλτσε.

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024