Σοκ προκαλούν τα νέα από το Μαυροβούνιο, σύμφωνα με τα οποία ο Ματίγια Σάρκιτς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 26 ετών.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μίλγουολ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μπούντβα, και ήταν άρρωστος, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Μάλιστα, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί (15/6) άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάρκιτς αρρώστησε στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ενώ δεν μεταφέρθηκε σε κάποιο νοσοκομείο.

Ο διεθνής γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του στις νεότερες κατηγορίες της Άντερλεχτ και στη συνέχεια μετακόμισε στην Άστον Βίλα, η οποία ήταν και η πρώτη επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του.

Ακολούθησε η μεταγραφή στη Γουλβς, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με τους «λύκους» στην Premier League, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός σε Σριούσμπερι και Μπέρμιγχαμ.

Ο τελευταίος σύλλογος στην καριέρα του ήταν η Μίλγουολ και την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 31 αγώνες.

Η Μίλγουολ στην οποία αγωνίστηκε από το 2023, με ανακοίνωσή της ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του αδικοχαμένου Σάρκιτς, στέλνοντας παράλληλα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλγουολ:

Η Mίλγουολ είναι εντελώς συντετριμμένη ανακοινώνοντας ότι ο Mατίγια Σάρκιτς πέθανε σε ηλικία 26 ετών.

Ο Σάρκιτς, ο νούμερο ένα τερματοφύλακας των Λιονταριών, έκανε 33 εμφανίσεις για τον σύλλογο από τότε που πήγε από τη Γουλβερχάμπτον τον Αύγουστο του 2023.

Διεθνής του Μαυροβουνίου, ο Mατίγια εκπροσώπησε με υπερηφάνεια τη χώρα του σε πολλές περιπτώσεις.

Όλοι στο κλαμπ στέλνουν την αγάπη και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους φίλους του Mατίγια αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή.

Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Mατίγια.