Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Tεσσάρα» με λάμψη Μέσι-Λαουτάρο κι έτοιμη για Copa America η Αργεντινή (4-1,vid)

«Tεσσάρα» με λάμψη Μέσι-Λαουτάρο κι έτοιμη για Copa America η Αργεντινή (4-1,vid)

Μέσι και Λαουτάρο σκόραραν από δύο γκολ ο καθένας στην άνετη «τεσσάρα» της Αργεντινής επί της Γουατεμάλας στο τελευταίο φιλικό της αλμπισελέστε πριν το Copa America.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην φιλική νίκη με 4-1 επί της Γουατεμάλας, στο τελευταίο τεστ της Αργεντινής πριν το Copa America.

Η Γουατεμάλα μπορεί να ξάφνιασε την αλμπισελέστε και να πήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Λισάντρο Μαρτίνες μόλις στο 4′, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους Πρωταθλητές κόσμου, με τον 36χρονο σούπερ σταρ να κάνει… τα δικά του.


Ο αρχηγός Αργεντινής ήταν εκείνος που ισοφάρισε σχετικά άμεσα για την ομάδα του, μόλις στο 12ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, που έβγαλε τον Μέσι μόνο του και προ κενής εστίας, ο οποίος έκανε εύκολα το 1-1.

Μάλιστα, ο Λαουτάρο Μαρτίνες ολοκλήρωσε την ανατροπή της Αργεντινής πριν καν βγει το ημίχρονο με το γκολ που σημείωσε στο 39ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και το 66ο λεπτό η αλμπισελέστε έκρυψε την μπάλα και σκόραρε για το 3-1. Ο Φερνάντες έβγαλε μία τρομερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Γουατεμάλα, ο Μέσι έκανε το γύρισμα στον Λαουτάρο κι εκείνος με σχεδόν εξουδετερωμένο τον αντίπαλο κίπερ σκόραρε εύκολα.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λιονέλ Μέσι. Ο 36χρονος «μάγος» έπαιξε το 1-2 με τον Ντι Μαρία και βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Γουατεμάλα, τελειώνοντας την φάση με το γνωστό του τσιμπηματάκι και διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024