Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10 νέα αστέρια που θα λάμψουν στο Euro 2024 (pics)

Τα 10 νέα αστέρια που θα λάμψουν στο Euro 2024 (pics)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θέλουν στα γήπεδα της Γερμανίας, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και εκτοξευθούν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

To Euro ξεκίνησε και για ένα μήνα θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη.

Εκτός από τους μεγάλους αστέρες των ομάδων υπάρχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να λάμψουν και σκορπίσουν παντού τη φήμη τους, όπως συνέβη στη διοργάνωση του 2004 με τον Γουέιν Ρούνει και το 2012 με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ας δούμε τους 10 πιο πιθανούς ποδοσφαιριστές για το next big thing του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ράσμους Χόιλουντ, 21 — Δανία

Για πολλούς, ο Δανός επιθετικός δεν έχει ακόμη καταφέρει να αποδείξει την αξία του, παρά τη δαπανηρή μεταγραφή από την Αταλάντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα γήπεδα της Γερμανίας του δίνουν τη δυνατότητα να εκτοξευθεί.

Ο Χόιλντου ήταν ο πρώτος σκόρερ της Δανίας στα προκριματικά και πρόσφατα κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τη φήμη ότι είναι ο ταχύτερος παίκτης της αγγλικής ομάδας.

Τζαμάλ Μουσιάλα, 21 – Γερμανία

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα αποτελεί τη νέα ποδοσφαιρικής γενιάς της Γερμανίας αποδεικνύοντας ότι η χώρα δεν έχει μόνο παρόν αλλά και ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ένας πολύπλευρος παίκτης που μπορεί να χρησιμεύσει ως εξτρέμ, μέσος και επιθετικός, έγινε ο νεότερος Γερμανός παίκτης που συμμετείχε σε μεγάλη διοργάνωση το 2021. Μετά από μία σεζόν χωρίς τρόπαια στην Μπάγερν, έχει την όρεξη να δείξει την αξία του με την Εθνική ομάδα και το κατάφερε από την πρεμιέρα, σκοράροντας κόντρα στη Σκωτία.

Τζουντ Μπέλιγχαμ, 20 — Αγγλία

Μετά από μία ονειρική χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης με επιστέγασμα την κατάκτηση του Champions League, ο Μπέλιγχαμ μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Αγγλίας στα γερμανικά γήπεδα.

Με μία εξαιρετική πορεία στο Euro, o ο Jude Bellingham έχει τώρα την απίστευτη ευκαιρία να γίνει ο νεότερος Νικητής της Χρυσής Μπάλας στην ιστορία. Αλλωστε, το 2020 σε ηλικία 17 ετών και 349 ημερών έγινε ο νεαρότερος που παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Euro

Μοναδικό εμπόδιο για τον Αγγλό μέσο, η 58χρονη κατάρα της Αγγλίας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Γκάβι, 19 – Ισπανία

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αποδεικνύει ότι η Ισπανία παραμένει η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή ταλέντων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γκάβι έχει ήδη παίξει για την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έχει κερδίσει το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα το 2023.

Ράιαν Γκράβενμπερχ, 22 – Ολλανδία

Με ένα μείγμα σωματικής δύναμης και τεχνικών δεξιοτήτων, ο Ολλανδός μέσος μεγάλωσε στην ακαδημία του Άγιαξ και αργότερα συνέχισε να παίζει στη Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ, χωρίς να δικαιώνει πάντα τη φήμη του τεράστιου ταλέντου που τον συνόδευε.

Η φάση των ομίλων απέναντι σε Πολωνία, Γαλλία και Αυστρία αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές του.

Εντουαρντό Καμαβινγκά, 21 – Γαλλία

Σε τόσο νεαρή ηλικία έχει σχεδόν κατακτήσει τα πάντα και μετά το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πανέτοιμος να κυριαρχήσει και στο Euro με τη Γαλλία.

Αναμένεται να είναι βασικός και να προσφέρει τις πολύπλευρες υπηρεσίες του στη μεσαία γραμμή, δίπλα σε έναν γαλαξία αστέρων των «τρικολόρ» που έχουν τον τίτλο ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στη Γερμανία.

Μπένζαμιν Σέσκο, 21 – Σλοβενία

Ο Μπένζαμιν Σέσκο μέτρησε 18 γκολ και 2 ασίστ σε 42 αγώνες με τη φανέλα της Λειψίας σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε δίχτυα και στα επτά τελευταία ματς της Bundesliga, με τα κατορθώματά του αυτά να τον κάνουν από τους πλέον περιζήτητους στράικερ των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ είχαν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για τον 21χρονο Σλοβένο αλλά ο ίδιος επέλεξε να ανανεώσει με τη Λειψία και ο πανύψηλος επιθετικός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μετατρέψει τη Σλοβενία ​​σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Euro 2024.

Ζέρεμι Ντοκού, 22 — Βέλγιο

Ο Βέλγος πλάγιος μέσος είναι πιθανό να προβληματίσει τους αντιπάλους με την υπερηχητική του ταχύτητα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ και έκανε 29 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, εξασφαλίζοντας σημαντικά κομπλιμέντα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Βέλγο συμπαίκτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Το μοναδικό ερωτηματικό γι’ αυτόν είναι η ποιότητα που διαθέτει το Βέλγιο ως ομάδα και δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πέδρι, 21 — Ισπανία

Ένα ακόμα νεαρό αστέρι της ισπανικής ομάδας, ο Πέδρι προσφέρει μεγάλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή των Φούριας Ρόχας. Το 2021 έγινε ο νεότερος παίκτης που εκπροσώπησε ποτέ την Ισπανία στο Euro.

Ο Πέδρι έρχεται και από μία χρονιά χωρίς τίτλο στη Μπαρτσελόνα γεγονός που αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο να δείξει την αξία του.

Λαμίν Γιαμάλ, 16 – Ισπανία

Ο βιεναμίν της δεκάδας, είναι ο τρίτος νεαρός παίκτης από την Ισπανία που αναμένεται να ξεχωρίσει και θα γίνει ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε ποτέ σε πρωτάθλημα Euro.

Σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τα «μπλαουγκράνα» μέτρησε 7 γκολ και ήδη άρχισαν οι συγκρίσεις με τον Μέσι, ενώ υπήρχαν και δημοσιεύματα ότι τη νέα χρονιά μπορεί να του δώσουν τη θρυλική φανέλα με το «10».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024