Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
O Joe Alwyn έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό του από την Τέιλορ Σουίφτ

O Joe Alwyn έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό του από την Τέιλορ Σουίφτ

Αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό του από την Τέιλορ Σουίφτ, ο Joe Alwyn έσπασε τη σιωπή του.

Ο πρώην σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, Joe Alwyn, έσπασε επιτέλους τη σιωπή του για τον χωρισμό τους σε νέα του συνέντευξη.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν είχε πει τίποτα για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ και τελικά μίλησε για το ειδύλλιό τους αφού αποφάσισαν πέρυσι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από εξήμισι χρόνια σχέσης.

Ο ηθοποιός, που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει με την Έμμα Στόουν σε μια νέα ταινία, είπε στο περιοδικό Style Magazine των The Sunday Times πως η προηγούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ ήταν «μακροχρόνια, στοργική και πλήρως αφοσιωμένη».

Οι δυσκολίες μετά τον χωρισμό από την Τέιλορ Σουίφτ

«Θα ήλπιζα ότι ο καθένας θα μπορούσε να κατανοήσει τις δυσκολίες που έρχονται με το τέλος μιας μακροχρόνιας, στοργικής και πλήρως αφοσιωμένης σχέσης άνω των εξήμιση ετών.

Αυτό είναι δύσκολο πράγμα να πλοηγηθείς. Αυτό που είναι ασυνήθιστο σε αυτή την κατάσταση είναι πως μια εβδομάδα αργότερα είναι ξαφνικά στον δημόσιο τομέα και ο κόσμος μπορεί να βαρύνει την κατάσταση.

Έχετε λοιπόν κάτι πολύ ξαφνικό σε έναν εξωπραγματικό χώρο: ταμπλόιντ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τύπος, όπου στη συνέχεια αναλύεται, γίνονται εικασίες, βγαίνει από τη μορφή του.

Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι το τελευταίο σημείο θα υπάρχει πάντα ένα χάσμα μεταξύ αυτού που είναι γνωστό και αυτού που λέγεται. Έχω συμβιβαστεί με αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Joe Alwyn.

Τα σχόλιά του έρχονται καθώς η Τέιλορ Σουίφτ συνεχίζει το σκέλος της άκρως επιτυχημένης περιοδείας της Eras στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία.

Ο Joe Alwyn και η Τέιλορ Σουίφτ άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2016 όταν εκείνη ήταν 28 ετών και εκείνος 26 ετών.

Το λαμπερό ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε στο Met Gala, μόλις λίγους μήνες αφότου η τραγουδίστρια έβγαινε με τον Tom Hiddleston.

Οι φήμες αρραβώνων ακολουθούσαν το ζευγάρι για χρόνια, με τον ηθοποιό να λέει κάποτε στη Wall Street Journal πως «αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που νομίζω ότι μου είπαν πως αρραβωνιάστηκα, τότε θα είχα πολλά νομίσματα».

Μετά τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το άλμπουμ The Tortured Poets Department που πολλοί πίστευαν ότι ήταν εμπνευσμένο από τους χωρισμούς της από τον Joe Alwyn και τον Matty Healy.

Sports in

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την πρεμιέρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024