Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή του Πατέρα: Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο τρυφερούς διάσημους μπαμπάδες

Γιορτή του Πατέρα: Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο τρυφερούς διάσημους μπαμπάδες

Ακολουθούν ποσταρίσματα με μπόλικη τρυφερότητα και αξιαγάπητους διάσημους μπαμπάδες

Είναι αυτός ο άνθρωπος που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα θες όσο τίποτα να τον ακούσεις στις δύσκολες στιγμές σου, εκείνος που θα σου μάθει με τον δικό του τρόπο τι σημαίνει σεβασμός και ασφάλεια. Εκείνος που ακόμη και αν κάνεις λάθη θα είναι εκεί όχι για να σε κατακρίνει αλλά για να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος/η. Εκείνος που σε καμαρώνει και σε θαυμάζει μεγαλώνοντας, και ακολουθώντας τον δικό σου δρόμο, μαζί με όλα τα σημαντικά εφόδια που σου δίδαξε, για την διαδρομή της ζωής.

Και θα μπορούσαμε για πολύ ακόμη να μιλήσουμε για την έννοια του πατέρα, αλλά και για όλους εκείνους τους άντρες που ναι μεν απέκτησαν παιδιά, αλλά δεν τα πήγαν και τόσο καλά στην πατρότητα.

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα πάμε να δούμε μαζί μερικούς από τους πιο τρυφερούς και διάσημους πατεράδες, είτε της εγχώριας σκηνής, είτε της διεθνούς.

David Beckham

Πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν για τον David Beckham, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει όμως, πως η οικογένεια και τα παιδιά του είναι ο δικός του χώρος για να δείξει την τρυφερότητα του, τα συναισθήματα του, την ευαλωτότητα του. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ως πατέρας, δεν δίσταζε να δείξει πόσο ευτυχής νιώθει κρατώντας τους γιούς και την κόρη του. Δεν χάνει ευκαιρία να απαθανατίζεται μαζί τους, να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του, να συζητούν, να μαγειρεύουν, και γενικά να χαίρεται κάθε στιγμή μαζί τους. Και εκείνα όμως του το ανταποδίδουν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, και δίχως να κρύβουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό προς το πρόσωπο του. Φυσικά και η Victoria Beckham έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, για το πόσο υποστηρικτικός και τρυφερός πατέρας, είναι ο David Beckham.

Chris Hemsworth

O συγκεκριμένος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα αυτή. Σε πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής του, όπως επίσης και σε πολλές επαγγελματικές του επιτυχίες, επιλέγει τα παιδιά και την σύζυγό του, για να το γιορτάσει, αλλά και για να είναι δίπλα του. Τα παιδιά του αποτελούν προτεραιότητα για τον ηθοποιό, ο οποίος φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για εκείνα, παρά τις πολύ αυξημένες υποχρεώσεις του, τις οποίες θα βάλει στην άκρη προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μαζί τους. Στην πρόσφατη επιτυχία του όπου βραβεύτηκε με το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια την οικογένεια του, αλλά και να εκφράσει το πόσο ευγνώμων είναι γι’ αυτούς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο διάσημος και βραβευμένος μπασκετμπολίστας έχει μπει για τα καλά στον ρόλο του πατέρα και φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Ο ίδιος έχει αποκτήσει 3 παιδιά μαζί με την σύντροφό του Μαράια, με την οποία αναμένεται να παντρευτούν επίσημα αυτό το καλοκαίρι στην Πελοπόννησο. Πρόσφατα η οικογένεια είχε ταξιδέψει και στην Disneyland της Φλόριντα προκειμένου να διασκεδάσουν και να αποκτήσουν όλοι μαζί αξέχαστες εμπειρίες. Ο ίδιος έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το διάλειμμα του από το μπάσκετ, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του, και τα μικρά του παιδιά.

Γιώργος Καράβας

Ένας ακόμη αφοσιωμένος πατέρας που γνωρίζει πως να περάσει καλά με τα παιδιά του είναι και ο Γιώργος Καράβας. Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως καταξιωμένο μοντέλο, ωστόσο ο ίδιος έδειξε μέσα από τα social media και την πιο τρυφερή πλευρή του, η οποία κυριαρχεί ειδικά τις στιγμές που βρίσκεται με την αγαπημένη του Ραφαέλα και τα δυο τους παιδιά. Συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος θα μοιραστεί τρυφερές στιγμές δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η οικογένεια, αλλά και ο ποιοτικός, διασκεδαστικός χρόνος με τα δυο του παιδιά.

Jason Momoa

Η αλήθεια είναι πως του έχουμε αδυναμία και εκείνος φροντίζει να μας δίνει όλους τους σωστούς λόγους για να τον θαυμάζουμε. Τόσο σε εμάς, όσο και στα παιδιά του. Ο Jason Momoa είναι από τους πιο διάσημους μπαμπάδες και αν κάτι ξέρει να κάνει καλά, είναι να προστατεύει τα παιδιά του από την δημοσιότητα, αλλά και να τους μυεί στον ακτιβισμό και σε όσα έχουν πραγματική ουσία. Μπορεί σπάνια να τους βλέπουμε μαζί, όμως μερικές μόνο στιγμές αρκούν για να φανταστούμε πως μπορεί να είναι η μεταξύ τους σχέση.

Σωτήρης Κοντιζάς

Νομίζω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο πιο «ψαγμένος» και αστείος μπαμπάς της ελληνικής τηλεόρασης. Ο διάσημος σεφ και επιχειρηματίας, παίρνει τα παιδιά του στα ατελείτα γυρίσματα προκειμένου να είναι μαζί του, και να περνάει χρόνο με εκείνα, τα φωτογραφίζει σε αστείες και αξιολάτρευτες στιγμές τους, και δείχνει και ο ίδιος πόσο τρυφερός, συναισθηματικός και ευάλωτος μπορεί να γίνει για τα παιδιά του. Και όπως πολύ καλά μπορείτε να μαντέψετε, οι λήψεις όπου βρίσκεται με τα παιδιά του, είναι και από τις πιο αγαπημένες του κοινού. Σωτήρη, θέλουμε περισσότερα δημιουργικά στιγμιότυπα με τα παιδιά σου.

Dwayne Johnson

Έχει πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις μια προσωπικότητα όπως ο Dwayne Johnson να μετατρέπεται στους ρόλους του και να υποδύεται μαχητικούς, επικίνδυνους και κακοποιητικούς χαρακτήρες και από την άλλη να αντικρύζεις την πραγματικότητα και να βλέπεις έναν τρυφερό πατέρα, που λατρεύει να περνάει τα πρωινά του, παρέα με τις κόρες του. O ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον ρόλο του ως πατέρα, δηλώνοντας πως είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή. Ο ηθοποιός δεν χάνει το χιούμορ του και λατρεύει να μοιράζεται για πιο απρόσμενα στιγμιότυπα μαζί τους.

Δήμος Αναστασιάδης

Ένας από τους πιο τρυφερούς Έλληνες μπαμπάδες είναι και ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος φαίνεται να λατρεύει τον ρόλο του ως πατέρα, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Τζένη Θεωνά. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα, και συγκεκριμένα το 2020, ο ίδιος είχε κάνει μια από τις πιο όμορφες αναρτήσεις, με αφορμή την σημερινή γιορτή του πατέρα. «Τα συναισθήματα που ένιωσα κρατώντας σε στην αγκαλιά μου δεν υπάρχουν λόγια για να τα περιγράψουν. Αυτό που τώρα φαίνεται αιώνες μακριά μια μέρα θα το ζήσεις και τότε θα καταλάβεις, και θα μεγαλώσεις, την ευτυχία μου. Σας αγαπώ πολύ. Και το μαλλιαρό, το πρωτότοκο παιδάκι μου», είχε δηλώσει ο ίδιος δημοσιεύοντας το παιδί του το οποίο αγκαλιάζει τρυφερό τον σκύλο της οικογένειας. Αυτή ήταν μόνο μία από τις πολύ υπέροχες στιγμές που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οικογένεια του.

Cristiano Ronaldo

«Family first» γράφει ο διάσημος ποδοσφαιριστής σε πρόσφατη ανάρτηση του, όπου φωτογραφίζεται με όλη την οικογένεια και τα πέντε παιδιά του. Ο ίδιος λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, ενώ είχε μιλήσει ανοιχτά και για τον πόνο που είχε βιώσει από την απώλεια ενός παιδιού του, το οποίο έφυγε από την ζωή μόλις γεννήθηκε. Διακοπές, προπονήσεις και ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά είναι μέσα στο πρόγραμμα και ο Ronaldo φροντίζει να υπενθυμίζει τι πραγματικά έχει σημασία για τον ίδιο.

Σάκης Τανιμανίδης

Είναι από τους πιο γνωστούς μπαμπάδες του Instagram και όχι άδικα.Θέλει να περνάει τέλεια μαζί με τις κόρες του και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Βόλτες, αγκαλιές, φιλιά και χαμόγελα είναι μέσα στην καθημερινότητα τους, και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει στο έπακρο τις στιγμές μαζί με τις κόρες του. «Με έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα, το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ είναι “μπαμπα”», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση με τις κόρες του, όπου έχουν λιώσει στα γέλια από το παιχνίδι. Και εκείνες όμως φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο να του δείξουν πόσο τον αγαπούν προσφέροντας του το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του.

Πηγή: Grace.gr

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024