Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κούρεμα: Το νέο haircut trend που θα κάνει πιο κομψό το στιλ σας

Κούρεμα: Το νέο haircut trend που θα κάνει πιο κομψό το στιλ σας

Το νέο καλοκαιρινό κούρεμα που κυριαρχεί στα social media και που μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς

Όλοι θυμόμαστε το εμβληματικό “Rachel” κούρεμα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φανς τη δεκαετία του ’90. Φέτος κάνει δυναμικό comeback με ένα μοντέρνο twist και το όνομα “Octopus haircut”, με οποίο θα το συναντήσετε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάμε να μάθουμε, λοιπόν, τα πάντα παρακάτω για το νέο haircut trend που θα σας πείσει να το δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι.

Τι είναι το “Octopus haircut”

Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή των επίσης γνωστών shag και mullet haircuts -με το έντονο φιλάρισμα και τον όγκο στην κορυφή του κεφαλιού-, που ήταν τεράστιες τάσεις την προηγούμενη χρονιά. Το “Octopus haircut” είναι ένα πολυεπίπεδο κούρεμα με τα πιο κοντά μήκη μαλλιών να βρίσκονται στο πάνω μέρος του κεφαλιού δημιουργώντας τέλειο όγκο, ενώ πηγαίνοντας προς τα κάτω, τα μαλλιά είναι πιο μακριά. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται δύο τμήματα στα μαλλιά, ένα πιο κοντό κι ένα πιο μακρύ, όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και άκρως στιλάτο. Επίσης, το “Octopus haircut” συνοδεύεται συχνά και από curtain bangs, που πλαισιώνουν το πρόσωπο και φτάνουν μέχρι το ύψος των αυτιών.

Σε ποιές ταιριάζει

Σύμφωνα με τους experts το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει καλύτερα σε όσες έχουν ίσια ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, για να μπορούν να είναι ευδιάκριτα τα δύο διαφορετικά μήκη που το χαρακτηρίζουν. Επίσης, εάν έχετε κοντά έως μέτριου μήκους μαλλιά, το “Octopus haircut” είναι ιδανικό για εσάς, καθώς θα σας δώσει όγκο και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι πιο πυκνά και άρα πιο πλούσια.

Styling tips

Εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε θερμότητα στα μαλλιά σας, αφήστε τα αρχικά να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια, απλώστε ένα leave-in προϊόν κατά του φριζαρίσματος για να τιθασεύσετε την τρίχα. Έπειτα, δουλέψτε το προϊόν κυρίως στις ρίζες με τα δάχτυλά σας, για να δημιουργηθεί όγκος στο πάνω μέρος των μαλλιών. Ολοκληρώστε με λακ και είστε έτοιμες.

Εάν, από την άλλη, θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο θερμότητας για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν περίπου στο 50%. Εφαρμόστε αφρό κυρίως στην κορυφή του κεφαλιού και κάντε απαλό μασάζ σε εκείνο το σημείο με τα δάχτυλά σας, για να πάει παντού το προϊόν. Έπειτα, με μια στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι στεγνώστε μία-μία τις τούφες σας γυρνώντας ελαφρώς γύρω από τη βούρτσα τις άκρες, για να πετύχετε μια διακριτική κίνηση σε εκείνο το σημείο. Για να φιξάρετε το χτένισμά σας, εφαρμόστε ένα λεπτόρρευστο gel από τη μέση μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Πηγή: Grace

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024