Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Ανατροπές και ίντριγκες

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Ανατροπές και ίντριγκες

Πώς οι «αδιάφορες» ευρωκάλπες αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό – Ντόμινο εξελίξεων σε Μαξίμου και Κεντροαριστερά – Όλο το παρασκήνιο.

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί:

Ανατροπές και ίντριγκες

  • Ντόμινο εξελίξεων σε Μαξίμου και Κεντροαριστερά – Ολο το παρασκήνιο.

Ανασχηματισμός «χαμηλής πτήσης» και ισορροπιών. Γιατί εγκαταλείφθηκαν τα σχέδια σαρωτικών αλλαγών, τι καλούνται να φέρουν εις πέρας οι νέοι υπουργοί.

Οι ψίθυροι που έγιναν κραυγές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ. Οι γέφυρες, οι παρασκηνιακές διεργασίες και τα σενάρια για την έλευση «από μηχανής θεού».

Το Βήμα: Τα σπουδαία και τα σημαντικά – Του Ι.Κ. Πρετεντέρη

Μόνο υποκριτές ή επιτήδειοι μπορεί να ισχυρίζονται πως δεν κατάλαβαν τι συνέβη στις ευρωεκλογές. Διότι αυτό που συνέβη είναι και προφανές και απλό.

Η Ν∆ δεν συνομίλησε ποτέ στην πραγματικότητα µε τους ψηφοφόρους, δεν άγγιξε εκείνα που τους νοιάζουν και πολλοί προτίμησαν να πάνε για μπάνιο αντί να ακούν διαλέξεις αυταρέσκειας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του Κασσελάκη μίλησε µεν ακατάπαυστα αλλά μέσα σε έναν παροξυσμό φλύαρου ναρκισσισμού και λέγοντας αδιάφορα πράγματα µε πολλές selfies.

Πόλεμος στην Ερυθρά Θάλασσα

Τ0 πλήρωμα της Φρεγάτας «Ύδρα» μιλάει στο «ΒΗΜΑ»

Ο πλωτάρχης Αριστείδης Τζώρτζης (Α’ μηχανικός), ο αντιπλοίαρχος Χρήστος Δρούγκας (κυβερνήτης) και ο πλωτάρχης Χρήστος Μπάλιας (ύπαρχος) περιγράφουν λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα.

«Αποφασίσαμε την εμπλοκή χωρίς καμία δεύτερη σκέψη»

Πώς λειτουργούν τα μέλη του Πολεμικού Ναυτικού, όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα; «Το Βήμα» βρέθηκε στη Σαλαμίνα και στη φρεγάτα «Υδρα», όπου συνομίλησε με τον κυβερνήτη και μέλη του πληρώματος που επέστρεψαν από την Ερυθρά Θάλασσα. Δίνουν για πρώτη φορά πληροφορίες για τις εμπλοκές με τα drones των Χούθι.

Ολο το σχέδιο μείωσης του χρέους

  • Πώς η Ελλάδα κάνει την προσδοκία πραγματικότητα

Γαλλία

Η ριψοκίνδυνη ζαριά του Μακρόν και η επόμενη μέρα στo Παρίσι

Η πρωτοβουλία του γάλλου προέδρου να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα έχει σοβαρό αντίκτυπο σε όλη την Ευρώπη.

Υπερτουρισμός

Στα όρια της λεπτής κόκκινης γραμμής ακροβατούν οι υποδομές

Ακόμη και λειψυδρία μπορεί να προκαλέσει η άναρχη τουριστική ανάπτυξη, συνδυαζόμενη με την ανεπάρκεια των υποδομών.

24 Ώρες με τον Στέφανο Κασσελάκη

  • Αναζητώ τη γαλήνη στο σπίτι, στον Τάιλερ και στη Φάρλι

Παρεμβάσεις

  • Τιερί Μπρετόν, Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς
  • Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
  • Σαντιάγο Ρονκαλιόλο, Περουβιανός συγγραφέας
  • Μάρτιν Κράουλι. Kαθηγητής στο Παν. του Κέιμπριτζ

Νέες Εποχές

Η ιστορική μετάβαση από τη δικτατορία στη δημοκρατία

  • Χριστίνα Κουλούρη
  • Βασιλική Γεωργιάδου
  • Γιάννης Βούλγαρης
  • Σταύρος Ζουμπουλάκης
  • Βασίλης Βαφέας

Στις 16 Ιουνίου «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, ΒΗΜΑgazino, OT και Β2.

«Πεντανόστιμα» από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ελληνικό Καλοκαίρι»

Διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, εκείνη που μας δίνει την ευκαιρία να συλλέγουμε τις πιο δυνατές αναμνήσεις, την εποχή που τα τραπέζια στρώνονται στις αυλές και οι κουζίνες μοσχομυρίζουν ντομάτα και κρεμμύδι.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στο νέο της συλλεκτικό βιβλίο «Ελληνικό Καλοκαίρι» από την σειρά «Πεντανόστιμα» συγκεντρώνει όλες εκείνες τις συνταγές που υπήρχαν από πάντα στα οικογενειακά μας τραπέζια κατά τους μήνες του θέρους.

Συνταγές με βαθιά νοστιμιά, με κυρίαρχο συστατικό το αγνό ελαιόλαδο, τον πελτέ της τομάτας αλλά και εκείνα τα λαχανικά που συνηθίζουν όλοι να καλλιεργούν στα μικρά τους μποστάνια. Κολοκυθάκια με τους περίφημους ανθούς τους, μελιτζάνες με τη λεία, αψεγάδιαστη σάρκα ή ντομάτες που κοκκινίζουν και οργιάζουν στα χωράφια, προκαλούν να τις κόψεις και να τις δαγκώσεις απευθείας και όταν τελικά μπαίνουν στο ταψί, αφήνουν όλα τα αρώματά τους να σε ξελογιάσουν.

Τριάντα μοναδικές συνταγές, εμπνευσμένες από τα μαγειρέματα των μαμάδων και των γιαγιάδων μας, που κάνουν την κουζίνα να μοσχομυρίζει παράδοση, φροντίδα και αγάπη. Φαγάκια από εκείνα που περιμένουμε να απολαύσουμε πώς και πώς κάθε καλοκαίρι, τα πεινασμένα μεσημέρια μας, μετά τη θάλασσα και τις βουτιές μας, στα εξοχικά και τις αυλές των χωριών μας.

Φέτος, ας ζήσουμε μαζί το πιο γευστικό «Ελληνικό Καλοκαίρι».

GRACE: Υπέροχες Ιστορίες για Υπέροχες Γυναίκες

Το καλοκαιρινό περιοδικό GRACE κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής». Πλούσιο, επίκαιρο, με πρόσωπα της νέας γενιάς που σηματοδοτούν το αύριο.

Η νέα πολυτελής έκδοση έχει ως πρωταγωνίστρια την Αναστασία Παντούση σε ένα εξώφυλλο – ύμνο στο ελληνικό καλοκαίρι με φόντο τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, σύμβολα της μεσογειακής ομορφιάς και χάρης! Το -εμπνευσμένο από τη χώρα μας- τεύχος φιλοξενεί ακόμη σαγηνευτικές προσωπικότητες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και ξεχωρίζουν για το φυσικό τους κάλλος.

Το GRACE ταξιδεύει στη μαγική ιστορία του Αστέρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας με τους θρυλικούς του επισκέπτες, σε ένα μοναδικό πολυσέλιδο αφιέρωμα με ανέκδοτες φωτογραφίες από τα αξέχαστα ελληνικά καλοκαίρια του χθες.

Μαζί, η Μαθητική Εφημερίδα Πολύγυρου Χαλκιδικής,

Και Βημαgazino.

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Ιουνίου, όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τους θεούς της μπάλας οι οποίοι υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα στα γήπεδα της Γερμανίας με αφορμή το Euro 2024.

Στο στολίδι της διοργάνωσης το περίφημο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου από τα μεγαλύτερα στη Γερμανία και σε άλλα εννέα γήπεδα ο super star Κιλιάν Εμπαπέ, το golden boy Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο βετεράνος Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τόνι Κρόος των εκατομμυρίων followers στο Instagram θα κλέψουν για μία ακόμα φορά τα διεθνή flash.

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του “BHMAGAZINO” και μάθετε λεπτομέρειες για την προσωπική και επαγγελματική ζωή των «μάγων της μπάλας» αλλά και την ποδοσφαιρική πανδαισία που ξεκίνησε γεμάτη χρώματα, θέαμα, φως, συγκινήσεις…

Στο “BHMAGAZINO” μπορείτε να διαβάσετε ακόμα ενδιαφέροντα θέματα για τις εικαστικές τέχνες, τον κλασσικό χορό, την μουσική, το περιβάλλον, αποκλειστικές συνεντεύξεις και να ταξιδέψετε σε μοναδικής γοητείας προορισμούς. Το “BHMAGAZINO” συναρπάζει και γοητεύει και αυτή την Κυριακή…

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25

(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «AΡΓΥΡΩ, Ελληνικό Καλοκαίρι»: €0,90 )

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024