Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πέντε value for money smartphones για φέτος το καλοκαίρι

Πέντε value for money smartphones για φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και για πολλούς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αγορά καινούριου κινητού.

Selfies στην παραλία, βίντεο στο TikTok και το Insta με την παρέα, scrolling στα socials κάτω απ’ την ομπρέλα, χαλαρό gaming τα μεσημέρια και βέβαια streaming σειρών, ταινιών και -εννοείται- Euro 2024 και Ολυμπιακών Αγώνων! Αν λοιπόν η αγορά smartphone βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου πριν φύγεις για διακοπές, τι θα ‘λεγες να βλέπαμε πέντε value for money κινητά που θα σου επιτρέψουν να κάνεις όλα τα παραπάνω χωρίς να… ροκανίσεις το budget του καλοκαιριού;

TCL 50 SE

Αν το budget είναι περιορισμένο, τότε το TCL 50 SE έρχεται να σώσει το καλοκαίρι σου! Με κύρια κάμερα 50 MP για σούπερ λήψεις και μεγάλη οθόνη FHD+ NXTVISION 6,78 ιντσών για να streamάρεις και να διαβάζεις χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου, θα σου χαρίσει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας. Και αυτό το «ατελείωτες» το εννοούμε, αφού ο συνδυασμός της μπαταρίας των 5010 mAh και της τεχνολογίας ταχείας φόρτισης 33 W, εγγυάται κορυφαία αυτονομία. Αν στα παραπάνω προσθέσεις τον οκταπύρηνο επεξεργαστή που πλαισιώνεται από 6 GB RAM και το Android 14, τότε η όλη εμπειρία χρήσης που θα απολαύσεις… απογειώνεται.

Xiaomi Redmi 13C

Μία συσκευή από την οποία δεν λείπει τίποτα, το Xiaomi Redmi 13C διαθέτει υπέροχο σχεδιασμό και μάλιστα έρχεται και σε σούπερ καλοκαιρινά χρώματα! Η οθόνη του θα σε αιχμαλωτίσει καθώς δεν είναι μόνο οι 6,74 ίντσες της αλλά και ο ρυθμός ανανέωσης των 90 Hz που εξασφαλίζει απόλυτα ομαλή εικόνα ό,τι κι αν κάνεις. Η δε τριπλή κάμερα των 50 MP με λειτουργίες AI θα αποτυπώσει τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες με υπέροχα χρώματα, μοναδική αντίθεση και εκπληκτικές λεπτομέρειες, με τα φίλτρα της να σου επιτρέπουν να βγάλεις όλη τη δημιουργικότητά σου. Κερασάκι στην τούρτα; Η μπαταρία των 5000 mAh για έως και 23 ώρες streaming!

Samsung Galaxy A15

Αν στις διακοπές σου το Netflix, το Disney Plus και οι λοιπές υπηρεσίες streaming δουλεύουν υπερωρίες, τότε το Galaxy A15 είναι μία συσκευή που πρέπει να δεις οπωσδήποτε. Έρχεται, βλέπεις, με Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών στα 90 Hz για άκρως εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας η οποία μάλιστα παραμένει ανεπηρέαστη ακόμα και υπό τις ακτίνες του ήλιου χάρη στην τεχνολογία Vision Booster που ανεβάζει τη φωτεινότητα στα 800 nits! Το δε Eye Comfort Shield θα προστατέψει τα μάτια σου από τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία. Με κύρια κάμερα 50 MP και selfie cam 13 MP, αυτονομία δύο ημερών και πανίσχυρο επεξεργαστή, το Galaxy A15 τα έχει όλα!

Motorola Moto G84

Μία από τις πιο stylish προτάσεις σε smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, το Moto G84 κλέβει την παράσταση με την παρουσία του και μόνο, ειδικά αν επιλέξεις το έντονο Viva Magenta, χρώμα της χρονιάς από την PANTONE για το 2023! Η δε επένδυση από vegan δέρμα στην πλάτη του θα σε κάνει να μη θες να το αφήσεις από τα χέρια σου. Η Motorola το έχει προικίσει με προηγμένο σύστημα κάμερας 50 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας για λήψεις επαγγελματικών προδιαγραφών ανεξαρτήτως συνθηκών. Η δε selfie cam των 16 MP θα σου χαρίσει λαμπερά πορτρέτα που θα γίνουν viral στα socials χωρίς την παραμικρή επεξεργασία!

Samsung Galaxy A55

Αν έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις σε ένα mid-range smartphone, τότε το Galaxy A55 είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Μία premium λύση σε τιμή μεσαίας κατηγορίας, η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει δυνατότητες που θα περίμενες να βρεις σε high-end πρόταση όπως λήψη φοβερών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού ή και καθόλου φωτισμού, σύστημα τριών καμερών, selfie cam 32 MP, εγγραφή βίντεο Super HDR με OIS για μοναδικά χρώματα και ομαλή εικόνα σε 4K ανάλυση, επεξεργασία εικόνων στη στιγμή κ.α. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής είναι σωστό θηρίο ενώ ό,τι και να πούμε για την εκθαμβωτική οθόνη Super AMOLED στα 120 Hz, FHD+ ανάλυσης και φωτεινότητας 1000 nits θα είναι λίγο.

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024