Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Luxury οχήματα για εσένα που η προσιτή πολυτέλεια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σου

Luxury οχήματα για εσένα που η προσιτή πολυτέλεια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σου

Μήπως θα ήθελες ένα αυτοκίνητο που θα έχει υψηλές επιδόσεις, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στυλ σου;

Αν για εσένα η έννοια «στυλ» ξεπερνά τα στενά πλαίσια της ντουλάπας σου και είναι πολλά περισσότερα από τα ρούχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σου, τότε διαβάζεις το σωστό κείμενο. Διαβάζεις το σωστό κείμενο διότι μάλλον γνωρίζεις ήδη πως το στυλ σου είναι ο τρόπος που επιλέγεις να παρουσιάζεις τον εαυτό σου, ο τρόπος που υπάρχεις και κινείσαι, δηλαδή ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Και επειδή θέλεις να κάνεις τα πάντα με το δικό σου στυλ, βάζοντας τη σφραγίδα σου, οι μετακινήσεις σου επιβάλλουν ένα όχημα το οποίο θα μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ θα αποπνέει τη μοναδικότητα που σε εκφράζει.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι να βρεις ένα όχημα το οποίο θα σε εκφράζει απόλυτα; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο, ωστόσο, η FlexCar σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς, να οδηγήσεις πολλά και διαφορετικά οχήματα, μέχρι να αποφασίσεις ποιο ταιριάζει καλύτερα σε έναν post pilot οδηγό όπως εσύ. H συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πιο ευέλικτη λύση στο leasing οχήματων, καθώς αναλαμβάνει όλα τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου, εκτός από καύσιμα, δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, τις επισκευές και τη συνολική φροντίδα του.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα luxury οχήματα που αξίζουν την προσοχή σου, καθώς είναι αυτά που θα σου συνδυάζουν μία μοναδική αισθητική με μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία.

Mercedes, Range Rover, Land Rover και Porsche σε μετατρέπουν από απλό οδηγό σε posh pilot

Η ομορφιά όσον αφορά στα οχήματα να είναι εντελώς υποκειμενική, ωστόσο, αν θέλεις να βρεθείς στο τιμόνι ενός οχήματος που ξεχωρίζει για το design του, τότε η Porsche Macan S είναι το SUV που θα σε οδηγήσει με αξεπέραστο στυλ σε κάθε σου διαδρομή. Πρόκειται για ένα αυτόματο όχημα με 2900 κυβικά, το οποίο επαναπροσδιορίζει την κατηγορία SUV με έναν δυναμικό χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει οθόνη πλοήγησης 10,9 ιντσών, πανοραμικό σύστημα οροφής, ρυθμιζόμενο τιμόνι και τεχνολογία Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας.

Επιβλητική, κομψή, ευρύχωρη, ιδανική για οδηγούς που θέλουν να… κακομαθαίνουν τους συνεπιβάτες τους, η Mercedes S-Class 350 Long διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και για την τεχνολογική υπεροχή της. Χάρη στην περιστρεφόμενη κάμερα στάθμευσης 360° προσφέρει πλήρη ορατότητα στον οδηγό, ενώ είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες στάθμευσης μπρος και πίσω, μία οθόνη 12,8 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα, προβολείς LED και ένα προηγμένο σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων.

Χάρη στη FlexCar μπορείς να οδηγήσεις όποιο όχημα επιθυμείς, καθώς και να επιλέξεις πόσο καιρό θα το κρατήσεις, πότε θα το επιστρέψεις, αν θα το αλλάξεις με κάποιο άλλο ή αν θα το κάνεις δικό σου αγοράζοντάς το. Όλα αυτά χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, μακροχρόνιες δεσμεύσεις ή κρυφές χρεώσεις.

Ωστόσο, μήπως ψάχνεις κάτι πιο… μάχιμο; Μήπως θα ήθελες ένα αυτοκίνητο που θα έχει υψηλές επιδόσεις, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στυλ σου; Τότε, αυτό που ζητάς είναι το αυτόματο, μυώδες Range Rover Sport HSE Dynamic με 404 ίππους και 2000 κυβικά. Το συγκεκριμένο όχημα έχει μικρή κατανάλωση, διαθέτει αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, ενώ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τις πιο sport διαδρομές.

Δυναμικό, ασταμάτητο, εντυπωσικό και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το όχημα που τολμάει το ακατόρθωτο, δηλαδή το Land Rover Defender X Dynamic SE. Πρόκειται για ένα όχημα που προσφέρει μοναδική σταθερότητα ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης, ένα αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με περιστρεφόμενο σύστημα κάμερας στάθμευσης 360°, συστήματα πλοήγησης, 11 ηχεία, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με λειτουργία μνήμης, συρόμενη πανοραμική οροφή και εξελιγμένο σύστημα Off-Road Pack.

Αν θέλεις, λοιπόν, να βρεθείς πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος που θα συμπληρώνει με στυλ την εικόνα σου και θα σε αντιπροσωπεύει, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επισκεφθείς τη FlexCar. Αφού επιλέξεις το όχημα που σε ενδιαφέρει, θα συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα και σε λιγότερο από δέκα εργάσιμες ημέρες θα οδηγείς ένα όχημα που σου ταιριάζει απόλυτα. Κι όμως, τόσο απλά και εύκολα, το ταξίδι σου ξεκινά!

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024