Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν» (vid)

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν» (vid)

Οι πράσινοι έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ιδανικά την σεζόν 2023/2024, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κατακτά την Euroleague για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, και να πανηγυρίζει τον τίτλο της Basket League.

Ωστόσο, οι πράσινοι δεν σταματούν εκεί και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τα ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την πρώτη αλλαγή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Λούκα Βιλντόζα, είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το τριφύλλι. Ο Αργεντινός γκαρντ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πράσινων και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν μετά από έναν χρόνο παρουσίας στην χώρα μας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του Βιλντόζα, ο οποίος ενδέχεται να είναι ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λορέντζο Μπράουν.

Ο 33χρονος Αμερικανός (με ισπανικό διαβατήριο) μένει ελεύθερος από την ομάδα του Ισραήλ, με την μισή… Euroleague να εξετάζει την περίπτωσή του, αφού αναφερόμαστε σε ένα γκαρντ εγνωσμένης αξίας,

Ο Μπράουν αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε, Ούνικς Καζάν και Μακάμπι, ενώ μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και την δημιουργία δίνοντας, βοήθειες στους Σλούκα κα Ναν. Την σεζόν που μας πέρασε, ο Μπράουν αγωνίστηκε με την Μακάμπι σε 38 αγώνες της Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον εν δράσει:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024