Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κέιν: «Είμαι αποφασισμένος γι' αυτό το τρόπαιο»

Κέιν: «Είμαι αποφασισμένος γι’ αυτό το τρόπαιο»

Έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του είναι ο Χάρι Κέιν, οποίος χαρακτήρισε την Αγγλία ένα από τα φαβορί του Euro 2024.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, δήλωσε πως είναι «ακόμη πιο αποφασισμένος» να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο φορώντας το εθνόσημο, ενώ ανέλαβε την ιδιότητα του «φαβορί» πριν από το πρώτο ματς με την Σερβία (16/6, 22:00).

Ο Χάρι Κέιν μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Euro.

«Σημαίνει πολλά για εμένα κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο με αυτήν την φανέλα. Νομίζω ότι η κατάκτηση μιας μεγάλης διοργάνωσης με την Αγγλία θα ήταν ένα από τα κορυφαία σημεία της καριέρας οποιουδήποτε, είναι η «ιδέα», σχολίασε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε:

«Προσωπικά, δεν έχω κερδίσει κανένα τρόπαιο ακόμη, αλλά είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος και έχω ακόμα περισσότερη όρεξη να φθάσω εκεί. Έχουμε μια καλή ευκαιρία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

«Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης»

Ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των «Τριών Λιονταριών» παραδέχθηκε ότι η εθνική Αγγλίας έχει δώσει «το δικαίωμα να θεωρείται ένα από τα φαβορί» για το τουρνουά της Γερμανίας:

«Ξέρουμε ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα στα προηγούμενα τουρνουά, κάναμε την χώρα υπερήφανη, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε», κατέληξε ο σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, που αναμένεται να σηκώσει και φέτος το μεγάλο βάρος της επιθετικής γραμμής της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024