Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σπαλέτι: «Ευχαριστημένος από την αντίδραση, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για βελτίωση»

Σπαλέτι: «Ευχαριστημένος από την αντίδραση, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για βελτίωση»

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά το γρήγορο γκολ της Αλβανίας στάθηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά την νίκη της Ιταλίας με 2-1

Η Ιταλία ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Euro 2024, επικρατώντας της Αλβανίας 2-1 με ανατροπή, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση, αλλά περιμένει η ομάδα του να εμφανιστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Λουτσιάνο Σπαλέτι, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, όμως, ανέφερε πως θέλει να δει βελτίωση και περισσότερο ρεαλισμό στη συνέχεια.

«Το να δεχθείς ένα τέτοιο γκολ, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δείξαμε χαλαρότητα. Αυτό που εκτίμησα ήταν ότι αντέδρασαν καλά και δεν πτοήθηκαν. Είχαν αμέσως θετική στάση, έδειξαν χαρακτήρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου, αλλά υπάρχουν και πολλά πράγματα για βελτίωση. Θα έπρεπε να είμαστε πιο… κακοί. Μερικές φορές προτιμούσαμε το όμορφο παιχνίδι παρά τον ρεαλισμό», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός.

Επικό βίντεο: Αλβανοί έσπασαν μακαρόνια μπροστά σε Ιταλούς

Έναν πολύ όμορφο τρόπο βρήκαν μερικοί οπαδοί της Αλβανίας για να τρολάρουν τους αντίστοιχους της Ιταλίας. Συγκρεκριμένα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε κι έγινε viral, Αλβανοί σπάνε μακαρόνια μπροστά σε Ιταλούς και στη συνέχεια τα πετούν στον αέρα.

Οι Ιταλοί είναι ως γνωστόν μακαρονάδες και οι αντίπαλοί τους ήθελαν να τους… χτυσήσουν εκεί που πονάνε, με τους φίλους των «ατζούρι» να δέχονται το πικάρισμα και έναν εξ αυτών να φαίνεται μάλιστα να παρακαλά τον Αλβανό να μην σπάσει τα μακαρόνια.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024