Έτοιμη να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι η Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι τα βρήκαν σε όλα με τον Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος θα φύγει από τη Σασουόλο μετά τον υποβιβασμό της από τη Serie A.

Μια μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί από τη «Μεγάλη Κυρία» μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία.

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους νεροβέρντι έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά έχει το δικαίωμα σε περίπτωση υποβιβασμού να αποχωρήσει με μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η «Γιούβε» και σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Tuttosport» έχει συμφωνήσει με τον Ιταλό διεθνή άσο σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ντομένικο Μπεράρντι βέβαια, ανήκε στην Γιουβέντους και την περίοδο 2013-2015, τότε όμως δεν είχε αγωνιστεί ποτέ με την ομάδα από το Τορίνο, αφού είχε παραχωρηθεί στην Σασουόλο ως δανεικός. Κάπως έτσι, ο Μπεράρντι θα αποχωρήσει από την Σασουόλο μετά από μία δεκαετία στον σύλλογο, όπου κατέγραψε συνολικά 370 συμμετοχές, με απολογισμό 142 γκολ και 94 ασίστ.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής Ιταλός επιθετικός υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι τον περασμένο Φλεβάρη και θα χάσει το EURO 2024 και την προσπάθεια της «σκουάντρα ατζούρα» να υπερασπιστεί τον τίτλο της, στον οποίο είχε συμβάλει και ο ίδιος το 2021.

Δείτε τον εν δράσει: