Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου τουλάχιστον μέχρι το 2029 θα είναι ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς. Οι Βαυαροί, με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, ενημέρωσαν για την παραπάνω εξέλιξη, για την επέκταση του συμβολαίου του 20χρονου αμυντικού χαφ, δείχνοντας πόσο πιστεύουν σε αυτόν.
Την περσινή σεζόν ο ταλαντούχος μέσος έπαιξε σε 25 αγώνες (19 για το πρωτάθλημα, 3 για το Champions League και 3 για το τοπικό της Bαυαρίας), με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.
Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του γερμανικού ποδοσφαίρου και φυσικά της Μπάγερν Μονάχου.
Μάλιστα, ο Πάβλοβιτς κατάφερε να κερδίσει και μία κλήση στην εθνική Γερμανίας, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο τελευταίο ματς με την Ουκρανία, πριν από την έναρξη του Euro 2024. Θυμίζουμε ότι, ο νεαρός μέσος στάθηκε άτυχος αφού λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro, κι ενώ βρισκόταν στην αποστολή της Γερμανίας, κόλλησε αμυγδαλίτιδα με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ. Την θέση του στην 26άδα της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας πήρε ο Εμρέ Τσαν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League