Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σε Πτολεμαΐδα και εξωτερικό η προετοιμασία του Άρη

Σε Πτολεμαΐδα και εξωτερικό η προετοιμασία του Άρη

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα υποβληθούν στις αρχές του Ιουλίου στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση των λεπτομερειών, σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιουλίου, για την πρώτη συγκέντρωση.

Οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ. Αναμένεται να γίνουν κάποιες προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και λίγες μέρες αργότερα, η αποστολή θα αναχωρήσει αρχικά για την Πτολεμαϊδα, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια, η ομάδα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, όπου θα διεξαχθεί το βασικό σχέδιο της προετοιμασίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην Πολωνία, αν και έχει προταθεί και ένα προπονητικό κέντρο στην Ιταλία. Τέλος, κατά το διάστημα της παραμονής στο εξωτερικό, οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν τρία ή τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Στην Ελλάδα ο Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του και το συμβόλαιο του με τον Άρη, ολοκληρώνεται στα τέλη του τρέχοντος μήνα, ενώ ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια προσωπική του υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να έχει νέες επαφές με τους ανθρώπους του Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που σε καμία περίπτωση, όμως, δεν αγγίζουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση, όσο, όμως, ο παίκτης δεν βρίσκει ομάδα, όλα είναι ανοικτά. «Ο Φαμπιάνο και οι εκπρόσωποι του αξιολογούν τις προτάσεις που έχουν», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024