Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Τσέλσι αγόρασε τον Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας»

«Η Τσέλσι αγόρασε τον Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας»

Εξαετές συμβόλαιο με τον Μίκαελ Ολίσε υπέγραψε η Τσέλσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα « TEAMtalk».

Η Τσέλσι κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «μάχη» για τα δικαιώματα του Μίκαελ Ολίσε. Το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Στιβ Πάρις, παραδέχτηκε πως το καλοκαίρι δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει στο δυναμικό του συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» για ν’ αντικαταστήσει τον Αντονι, που είναι στη «μαύρη» λίστα της διοίκησης, ενώ η Τσέλσι θα παραχωρήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ και θα πάρει τον Ολίσε στη θέση του.

Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα « TEAMtalk» έχει συμφωνήσει μαζί του σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας και απομένει η συγκατάθεση της Κρίσταλ Πάλας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ στο σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύπτεται πως η Τσέλσι ζήτησε την άδεια από τη διοίκηση της Αστον Βίλα για να μιλήσει με τον Τζον Ντουράν. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον 21χρονο Κολομβιανό φορ και οι «μπλε» ξεκίνησαν επαφές με τον ατζέντη του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τσέλσι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόσιν Ανταραμπιόγιο. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Τσέλσι και από την 1η του Ιουλίου θα θεωρείται και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής των «μπλε». Μια μεταγραφή βάθους, με την Τσέλσι να αναπληρώνει το κενό στο κέντρο της άμυνας που άφησε η αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα.

Ο Ανταραμπιόγιο πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι με την οποία είχε αγωνιστεί και οκτώ φορές σε επίπεδο ανδρών. Το όνομα του το έφτιαξε στη Φούλαμ έχοντας αγωνιστεί με τους Λονδρέζους σε 132 διαφορετικές περιπτώσεις. Την περασμένη σεζόν ήταν κυρίως βασικός στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, μετρώντας 20 συμμετοχές σε επίπεδο Premier League και συνολικά 25 σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024