Ο Eminem φέρεται να είχε περάσει κάποτε από ανάκριση από τις Μυστικές Υπηρεσίες για κάποιους από τους στίχους σε ένα από τα τραγούδια του. Πίσω στο 2017 ο Eminem είχε κυκλοφορήσει το Revival, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο δεύτερο έτος της προεδρίας του μετά την εκλογή του το 2016.

Αλλά ενώ οι στίχοι των τραγουδιών συχνά εξωραΐζουν την αλήθεια, σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι οι στίχοι μπορεί να αναφέρονταν σε μια αληθινή κατάσταση κατά την οποία ο Eminem ανακρίθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία

Την επόμενη χρονιά, ο θρυλικός ράπερ είχε ισχυριστεί στους στίχους του τραγουδιού του «The Ringer» ότι τον είχε επισκεφθεί η Μυστική Υπηρεσία.

Αυτό έγινε για στίχους που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως απειλή για την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο «Πορτοκαλί παράγοντας»

Αν σκέφτεστε ότι φαίνεται λίγο τραβηγμένο ότι ένας μουσικός, ακόμη και ένας τόσο γνωστός όσο ο Eminem, θα μπορούσε να παρακάμψει όλες τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και να εξουδετερώσει τον πρόεδρο, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν είστε οι μόνοι.

Οι στίχοι του «The Ringer» έλεγαν: «Αλλά ξέρω ότι τουλάχιστον το άκουσε / γιατί ο Πορτοκαλί παράγοντας μόλις έστειλε τη Μυστική Υπηρεσία για να δουν αν πραγματικά σκέφτομαι να του κάνω κακό / ή να με ρωτήσουν αν έχω σχέση με τρομοκράτες».

Περιττό να πούμε ότι το «Πορτοκαλί παράγοντας» δεν αναφέρεται στην πραγματικότητα στην καταστροφική τοξική ουσία, αλλά στον Ντόναλντ Τραμπ.

Φωτογραφία: Reuters

Αλλά ενώ οι στίχοι των τραγουδιών συχνά εξωραΐζουν την αλήθεια, σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι οι στίχοι μπορεί να αναφέρονταν σε μια αληθινή κατάσταση κατά την οποία ο Eminem ανακρίθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία.

Επίσης, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Eminem έγραφε τέτοιους στίχους, με τη Μυστική Υπηρεσία να σημειώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε ξαναπεί παρόμοια πράγματα.

Έγγραφα της μυστικής υπηρεσίας, σύμφωνα με το Unilad, ανέφεραν: «Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο MATHERS (Marshall Bruce Mathers | Eminem) έκανε απειλητικά σχόλια προς τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και την οικογένειά του. Τον Ιούνιο του 2017, ο MATHERS έκανε freestyle σχόλια που είχαν απειλητικό χαρακτήρα προς τον POTUS».

Αλλά ήταν ένας υπάλληλος του σκανδαλοθηρικού περιοδικού TMZ που φέρεται να ενημέρωσε για το θέμα, λέγοντας στη μυστική υπηρεσία: «Θέλω να μάθω αν η υπηρεσία σας ερευνά τον Eminem για τους απειλητικούς στίχους του για την Ιβάνκα Τραμπ».

Τελικά, μετά από συνάντηση με τον Eminem και τους νομικούς του εκπροσώπους, το θέμα δεν συνεχίστηκε.

*Πηγή: Unilad