Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τι σημαίνει η είσοδος της Αφροδίτη στον Καρκίνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Τι σημαίνει η είσοδος της Αφροδίτη στον Καρκίνο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας και της συμπόνιας προς τους άλλους ανθρώπους

Η Αφροδίτη που αγαπά την οικογένεια και δεν εννοώ απαραίτητα μόνο τους ανθρώπους που έχουμε δεσμούς αίματος μαζί τους. Στον έρωτα θα ψάξουμε σχέσεις που αν μη τι άλλο υπόσχονται μακροημέρευση. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα έχουν πιο ρομαντική διάθεση ή και νοσταλγική, οπότε δεν είναι απίθανο να επιστρέφουν και σε παλιότερες σχέσεις.

Κριός

Η κινητήριος δύναμη τη περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι η προσωπική σας ανάγκη να νιώσετε οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε και να λάβετε συναισθηματική τροφή.

Ταύρος

Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε.

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου σας επηρεάζει μέχρι 11/7 κυρίως σε επίπεδο αξιών είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε υλικά ζητήματα.

Καρκίνος

Μεγαλώνει την προσωπική σας ανάγκη να χαθείτε μέσα σε όμορφα συναισθήματα. Η προβολή των ταλέντων σας και η διεκδίκηση όσων δικαιούστε θα έρθουν στη πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας θέλοντας να νιώσετε περισσότερη χαρά και αρμονία στη ζωή σας.

Λέων

Κινητοποιεί βαθύτερες σας ανάγκες για θαλπωρή και μία μεγάλη, θερμή αγκαλιά.

Παρθένος

Την περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μια κοινή πορεία.

Ζυγός

Θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπορέσετε να δημιουργήσετε συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή σας.

Σκορπιός

Ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο βοηθώντας σας μέχρι 11/7 να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε ζωντανή/ό και γεμάτη/ο ενέργεια.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε βαθύτερα όνειρα και κυρίως σε προσωπικές βαθύτερες ανάγκες σας.

Αιγόκερως

Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη με την Αφροδίτη απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου.

Υδροχόος

Η επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 11/7.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι 11/7 όπου θα βοηθηθείτε σε τομείς που η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας φέρει επιτεύξεις και επέκταση.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024