Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 11χρονη - Όσα περιέγραψε η κοπέλα

Χαλκιδική: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 11χρονη – Όσα περιέγραψε η κοπέλα

Αποφασίστηκε να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές του Πολυγύρου Χαλκιδικής, ο 90χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Aστυνομικό Tμήμα του τόπου διαμονής και της απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης και των γονιών της.

Ο ηλικιωμένος κατά πληροφορίες αρνήθηκε τις πράξεις του για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης κοπέλας.

Το χρονικό – Όσα εφιαλτικά έζησε η 11χρονη στα χέρια του

Θυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (16/06). Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς και οι συγγενείς της 11χρονης, το παιδί είχε βγει έξω να παίξει και κάποια στιγμή χάθηκε, με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να το ψάχνουν. Τελικά η ανήλικη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι, σχεδόν δυο ώρες μετά, κλαίγοντας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην ΕΡΤ οι συγγενείς της ανήλικης, το παιδί κατάφερε και έφυγε μόνο του από τα χέρια του ηλικιωμένου πήγε στο σπίτι κατευθείαν και είπε στην μητέρα της τι είχε συμβεί.

«Τρομοκρατημένο κατευθείαν μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Κατευθείαν πήγα πίσω του. γιατί σε μένα μόνο μιλάει. Λέω παιδί μου τι έγινε. Θείε, λέει, άρχισε να με χαϊδεύει, να με πιάνει, να με φιλάει και πήγα να φύγω και με κρατάει από το χέρι και με τραβάει μέσα στο σπίτι λέει. Άρχισα να κλαίω και έτσι μπόρεσα και έφυγα», όπως ανέφερε συγγενής του παιδιού.

Ενώ ένας άλλος συγγενής του παιδιού μιλά για το πώς προσπαθούσε να παρασύρει το παιδί στο σπίτι του: «Του έδινε χρηματικά ποσά μικρά, του έφερνε δύο, πέντε, δέκα ευρώ. Έφερνε σοκολάτες, τέτοια πράγματα στο σπίτι για να ξεγελάσει το παιδί, να πάει προς τα εκεί».

«Μας απείλησε με τσεκούρι και καραμπίνα»

Γονείς και συγγενείς πήγαν στο σπίτι του ηλικιωμένου να ζητήσουν τον λόγο και εκείνος, όπως καταγγέλλουν, τους απείλησε με τσεκούρι και καραμπίνα.

Στον 90χρονος ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανης προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και παράνομη κατακράτηση.

Ωστόσο σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024