Κηφισιά: Δροσερά cocktail και μεσογειακή κουζίνα σε ένα από τα ομορφότερα αρχοντικά
Αν βρεθείτε στα βόρεια προάστια, μην παραλείψετε να απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το γεύμα σας στο «Zambri».
- Γιατί η Βραζιλία έχει μεγάλη οικονομία αλλά απαίσιες αγορές
- «Είναι άρρωστος και διεστραμμένος, όσα μου έκανε δεν τα είχα διανοηθεί» - Σοκάρει η 35χρονη για τον αστυνομικό
- «Πιο κοντά από ποτέ» βρίσκεται μια συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, σύμφωνα με την Χαμάς
- Διαρρήκτες «άδειαζαν» το εργαστήριο του γλύπτη Γεώργιου Λάππα στη Νέα Ιωνία
Το υπέροχο all-day restaurant, στην οδό Αγίου Δημητρίου 9 έχει μια αύρα επιβλητική και ταυτόχρονα τόσο ευχάριστη που σε κάνει να χαζεύεις για ώρα τις λεπτομέρειες του ψηλοτάβανου χώρου, ο οποίος σε ταξιδεύει, καθώς απολαμβάνεις τις γεύσεις της ξεχωριστής κουζίνας του. Ένας ρουστίκ χώρος με πολλές βεράντες που προσφέρει fusion πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
Ταξίδι στις γεύσεις σε ένα υπέροχο περιβάλλον
Ο χώρος είναι διακοσμημένος με τρόπο που ταξιδεύει τον επισκέπτη.Το μενού κινείται σε ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και προσφέρει δελεαστικές προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας.
Ξεχωρίζει επίσης το πλούσιο απολαυστικό brunch, ο υψηλής ποιότητας καφές αλλά και τα δροσιστικά signature cocktails.
Μεσογειακές γεύσεις και παράδοση
Ο executive chef Κωνσταντίνος Άκουρος, αντλεί έμπνευση από τη μεσογειακή παράδοση και τη συνδέει με τις αναμνήσεις του ελληνικού τραπεζιού, ενώ οι σύγχρονες τεχνικές της παγκόσμιας γαστρονομίας δείχνουν τον δρόμο για μια σειρά από πιάτα άκρως δημιουργικά.
Μην παραλείψετε να απολαύσετε τα ξεχωριστά επιδόρπια
Αν είσαι meat lover, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κάποια από τις premium κοπές (όλες έρχονται από Αμερική) και, φυσικά, μη φύγεις χωρίς να απολαύσεις την εμπειρία του επιδορπίου.
Εκτός από το περίφημο Zambri Τower, ένα προφιτερόλ που μοιράζεται όλη η παρέα, θα σε μαγέψει η μους γάλακτος με tofu καραμέλας, τραγανή βάση από φεγεντίνη, namelaka σοκολάτας γάλακτος και σιρόπι καραμέλας.
Για τον chef, τον δημιουργό των γαστριμαργικών απολαύσεων του Zambri, οι πρώτες ύλες ήταν ανέκαθεν και θα συνεχίσει να είναι, το μυστικό της επιτυχίας για κάθε πιάτο που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή, τις μνήμες, τις επιρροές.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις