Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Φεγγάρι της Φράουλας»: Ποια ζώδια θα επηρεάσει η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού

«Φεγγάρι της Φράουλας»: Ποια ζώδια θα επηρεάσει η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού

Θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου και αναμένεται να φέρει εξελίξεις, προσωπικές και επαγγελματικές.

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έχει αρχίσει και μπαίνει στην τελική του ευθεία, και δεν θα μπορούσε να μην μας αποχαιρετήσει με μια Πανσέληνο. Σύμφωνα με τους Ινδιάνους της Αμερικής, η συγκεκριμένη Πανσέληνος, ονομάζεται και «Φεγγάρι της Φράουλας» μιας και είναι η εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες.

Η Πανσέληνος θα λάβει μέρος στο ζώδιο του Αιγόκερου, και μπορούμε να πούμε πως σε γενικές γραμμές θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα περισσότερα ζώδια. Το ενδιαφέρον εστιάζει κυρίως στα επαγγελματικά σχέδια, τις φιλοδοξίες, τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με εξέλιξη, πρόοδο και επαγγελματικά.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς είναι μια εξαιρετική περίοδος επαγγελματικά. Προετοιμαστείτε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, και θα δείτε πως η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει εκείνες τις ημέρες της Πανσελήνου. Ίσως περιμένατε καιρό μια αύξηση, ή μια προαγωγή. Ίσως κάποιος συνάδελφος αποχωρίσει από το περιβάλλον σας και η πολυπόθητη θέση ανήκει σε εσάς. Είναι η κατάλληλη περίοδος για την ανάληψη νέων καθηκόντων, ή για να λάβετε την πολυπόθητη προαγωγή.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι δεν θα επηρεαστείτε τόσο έντονα στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά στο προσωπικό. Όχι τόσο σε θέματα σχέσεων και ερωτικών. Αυτές τις επόμενες ημέρες είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις, για να ταξιδέψετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και όλα όσα θέλετε να πετύχετε για εσάς. Αν ονειρεύεστε μια πολύ διαφορετική ζωή από αυτή που ζείτε, αν επιθυμείτε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή να μείνετε μόνιμα σε κάποια άλλη χώρα, τώρα είναι η στιγμή για να βάλετε τα κατάλληλα θεμέλια και να προχωρήσετε πιο κοντά στην ζωή που ονειρεύεστε.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει πως έχετε την πιο έντονη επιρροή. Θα σας επηρεάσει θετικά, και ίσως μπείτε σε μια περίοδο «ανασχηματισμού». Ίσως νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε κάτι που ονειρεύεστε εδώ και χρόνια, ίσως πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή σας, και ενδεχομένως αν σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα, τώρα είναι μια καλή περίοδος για να δεχτείτε νέες προτάσεις. Γενικότερα, ένας κύκλος θα κλείσει είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και ένας νέος θα ανοίξει και θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας.

Πηγή Grace

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024