Διανύουμε μία εποχή που η τεχνολογία εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, κάνοντας take over κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς μας και φυσικά, τις μετακινήσεις μας. Αν είσαι και εσύ, λοιπόν, ένας γνήσιος digiman που είναι πιο μπροστά από την εποχή του, παρακολουθεί στενά κάθε tech εξέλιξη, επενδύει διαρκώς σε νέα gadget και θέλει να γνωρίζει τα πάντα όσον αφορά στις «έξυπνες» λειτουργίες, δεν γίνεται να οδηγείς ένα απλό, συμβατικό, απλό όχημα.

Διότι, αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορεί να κάνει adapt με την high tech καθημερινότητα που σε εκφράζει, ένα όχημα που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις σου και την ίδια στιγμή να ικανοποιεί το πάθος σου για την καινοτομία. Και αν μέχρι σήμερα πίστευες πως μόνο τύποι σαν τον Elon Musk μπορούν και έχουν πρόσβαση σε τέτοιου τύπου οχήματα, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη.

Βλέπεις, η FlexCar που αποτελεί την πιο ευέλικτη λύση στο leasing οχημάτων, σου προσφέρει προηγμένα οχήματα εξοπλισμένα με τεχνολογίες αιχμής, με συστήματα οδήγησης, ψυχαγωγίας, ελέγχου και ασφάλειας τα οποία θα μετατρέψουν κάθε διαδρομή σου σε ένα «ταξίδι» που οδηγεί… στο μέλλον. Όλα αυτά με ένα μίσθωμα και… έφυγες!

Απολαμβάνοντας μία high tech οδηγική εμπειρία με τα κατάλληλα οχήματα

Ένας λάτρης της τεχνολογίας που θέλει να απολαμβάνει κάθε διαδρομή, αναζητά αυτοκίνητα που προσφέρουν μία ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία, κάνοντας την οδήγηση όχι μόνο πιο άνετη και ασφαλή, αλλά και συναρπαστική. Μάλιστα, ένα τέτοιο όχημα είναι το ηλεκτρικό Tesla Model 3 Long Range με 440 ίππους, το οποίο είναι αυτόματο και έχει αυτονομία για έως και 602 χιλιόμετρα. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με δορυφορική πλοήγηση, κλιματισμό με τηλεχειρισμό και μία οθόνη αφής 15 ιντσών από την οποία μπορείς να ελέγχεις τα πολυμέσα.

Βέβαια, αν δεν θέλεις να στραφείς σε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα, υπάρχει και η επιλογή ενός ευρύχωρου, αυτόματου DS 7 Crossback Business το οποίο έχει 130 ίππους, 1500 κυβικά και μία σειρά από συστήματα που κάνουν την οδήγηση… παιχνιδάκι. Συγκεκριμένα, διαθέτει Coffee Break Alert, δηλαδή σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού, σύστημα ανίχνευσης ορίου ταχύτητας και σύστασης προς τον οδηγό, καθώς και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος για την αποτροπή σύγκρουσης με σταθερά, κινητά εμπόδια ή πεζούς.

Να ξέρεις πως όποιο αυτοκίνητο και αν επιθυμείς να οδηγήσεις, είτε το Tesla, είτε το DS, η FlexCar σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, ενώ με ένα μόνο μίσθωμα (FlexDeposit) καλύπτει όλα τα πάγια έξοδά του, εκτός από τα καύσιμα, δηλαδή την ασφάλιση, τη συντήρηση, τους φόρους και την οδική βοήθεια. Επίσης, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις πόσο θα κρατήσεις το αυτοκίνητο, πότε θα το επιστρέψεις, αν θα το αλλάξεις με κάποιο άλλο όχημα ή αν θα το αγοράσεις.

Τα «έξυπνα» αυτοκίνητα πόλης που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις σου

Αν οι μετακινήσεις σου περιορίζονται στο κέντρο της πόλης και χρειάζεσαι ένα πιο πρακτικό, ευέλικτο όχημα, το οποίο θα συμβαδίζει με την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας, να ξέρεις πως η FlexCar διαθέτει τα high tech οχήματα που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Ένα από αυτά είναι το αυτόματο BAW Pony Luxury, το οποίο είναι αυτόματο και έχει αυτονομία για 170 χιλιόμετρα. Το συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με Android Auto, αισθητήρες πορείας και στάθμευσης 360°, κάμερα πορείας και στάθμευσης 360°, περιλαμβάνει οθόνη συστήματος πλοήγησης, υποδοχή USB και Type C.

Ωστόσο, αν ψάχνεις ένα όχημα το οποίο θα μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε σου πέρασμα, τότε το ηλεκτρικό Fiat 500e La Prima είναι αυτό που ζητάς. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο design του, διαθέτει 118 ίππους και αυτονομία για 320 χιλιόμετρα. Μάλιστα, είναι εξοπλισμένο με περιστρεφόμενη κάμερα στάθμευσης 360°, σύστημα πλοήγησης 3D με φωνή, cruise control με αισθητήρα απόστασης και οθόνη συστήματος πλοήγησης 10,2 ιντσών.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Το high tech όχημα που ταιριάζει σε έναν λάτρη της τεχνολογίας όπως εσύ, βρίσκεται μόνο μερικά «κλικ» μακριά. Μπες στο FlexCar, συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου, επιλέγοντας το όχημα που σε ενδιαφέρει και θα το παραλάβεις σε λιγότερο από 10 εργάσιμες ημέρες. Όλα αυτά χωρίς να σε επιβαρύνουν γραφειοκρατικές διαδικασίες, δεσμεύσεις, πρόσθετες χρεώσεις ή κρυφά έξοδα.