Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τι πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα σας

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τι πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα σας

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει. Φτιάξτε βαλίτσα και οργανώστε την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση!

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μας δίνει την πολύτιμη ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο την πόλη και να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά της χώρας μας, ακόμα και εάν πρόκειται για λίγες μόνο ημέρες.

Φυσικά, η μισή χαρά κάθε ταξιδιού είναι η οργάνωση της βαλίτσας, που την γεμίζουμε με όλα τα απαραίτητα, από ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ μέχρι τα καλλυντικά, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο θεωρούμε χρήσιμο.

Φτιάχνουμε βαλίτσα για το τριήμερο

Πόσες φορές όμως καταλήγουμε να καθόμαστε πάνω της μόνο και μόνο για να καταφέρουμε να την κλείσουμε; Για να μην καταλήξουμε και πάλι έτσι, οργανωνόμαστε και ακολουθούμε απλές συμβουλές για την πιο πρακτική οργάνωσή της.

Ξεκινήστε από τις θήκες οργάνωσης

Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με βαλίτσα είτε με σακ βουαγιάζ, οι θήκες οργάνωσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας σωστά, χωρίς να τσαλακωθούν και χωρίς να καταλήξετε τελικά να πάρετε μαζί σας περισσότερα από όσα πραγματικά θα χρειαστείτε.

Σε κάθε θήκη μπορείτε να βάλετε και μια διαφορετική κατηγορία ρούχων ή να τα κατηγοριοποιήσετε σε καθαρά και άπλυτα για να τα βρείτε πιο εύκολα στην επιστροφή.

Μέθοδος πάνω – κάτω

Για να παραμείνει η βαλίτσα σας οργανωμένη καθ’όλη την διάρκεια του ταξιδιού, δοκιμάστε να την οργανώσετε βάζοντας κάτω – κάτω τα πιο βαριά ρούχα ή εκείνα που δεν θα χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις φτάσετε.

Πάνω – πάνω μπορείτε να βάλετε τα απολύτως απαραίτητα, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε μόλις εγκατασταθείτε στο δωμάτιό σας, όπως η πετσέτα και το μαγιό σας. Με την ίδια λογική μπορείτε να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε έτοιμα outfit και αξεσουάρ.

Στόχος σας η ισορροπία

Ακριβώς όπως δεν πρέπει η βαλίτσα ή το σακ βουαγιάζ σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο, έτσι δεν θα πρέπει να έχουν και μεγάλα κενά. Κι ενώ είναι καλό να έχετε λίγο έξτρα χώρο για σουβενίρ, όσο μεγαλύτερο το κενό τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος να σπάσουν τα αντικείμενα που έχετε ήδη μέσα.

Για να αποφύγετε αυτό το ενδεχόμενο, σκεφτείτε να αξιοποιήσετε μια βαλίτσα ή σακ βουαγιάζ μικρότερου μεγέθους ή να χρησιμοποιήσετε προστατευτικές πλαστικές θήκες για να καλύψετετα κενά.

Extra tips

Θα ταξιδέψετε οδικώς, αεροπορικώς ή με πλοίο; Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, το ταξίδι σας μπορεί να γίνει πολύ πιο άνετο, χαλαρωτικό και διασκεδαστικό με ένα μαξιλαράκι ταξιδίου που θα εξασφαλίσει την σωστή στάση σώματος, μειώνοντας τον κίνδυνο καταπόνησης του αυχένα σας.

Άλλα χρήσιμα gadget ταξιδίου είναι η ζυγαριά αποσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να είστε σίγουροι ότι η βαλίτσα σας δεν υπερβαίνει το όριο βάρους για τις πτήσεις σας αλλά και η ετικέτα αποσκευών για να μπορείτε να βρείτε τις αποσκευές σας εύκολα και γρήγορα.

Θα τα βρείτε όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη ταξιδιού και χρήσιμα gadget ταξιδίου ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της παλτφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024