Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ubisoft Forward: Όσα μάθαμε στο μεγάλο event της γιορτής του gaming

Ubisoft Forward: Όσα μάθαμε στο μεγάλο event της γιορτής του gaming

Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις που έγιναν στο event της γαλλικής εταιρείας.

Το Ubisoft Forward έχει εξελιχθεί στην πιο σημαντική ευρωπαϊκή παρουσία στο Summer Game Fest, το τελευταίο ουσιαστικά μεγάλο gaming event του χρόνου και όχι αδίκως.

Μεγάλοι τίτλοι παιχνιδιών όπως «Star Wars Outlaws», «Assassin’s Creed Shadows», και «Prince of Persia» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, με τις ανακοινώσεις της γαλλικής εταιρείας να είναι πολλές και συναρπαστικές.

Star Wars Outlaws

Ξεκινώντας από το πεδίο των αστεροειδών, η Ubisoft και η Massive Entertainment παρουσίασαν ένα gameplay video διάρκειας δέκα λεπτών αλλά και ένα game overview trailer.

Στο βίντεο, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, Kay Vess να συγκεντρώνει πληροφορίες για έναν οπλοφόρο στο Tatooine.

Καθώς ταξιδεύει στο διάστημα με το σκάφος της, το Trailblazer, ξαφνικά ένα φορτηγό της Pyke Syndicate δέχεται επίθεση από πειρατές τους διαστήματος και εκείνη σπεύδει να βοηθήσει.

Οι Pykes την ευγνωμονούν για τη βοήθειά της, η φήμη της στο συνδικάτο μεγαλώνει και μπορεί να συνεργαστεί περαιτέρω μαζί τους στο μέλλον.

Στην συνέχεια, η Kay εισέρχεται σε έναν άλλο πλανήτη, όπου το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Hutt Cartel, ενός διαφορετικού συνδικάτου.

Αφού εξερευνήσει το γεμάτο αποβράσματα και κακοποιούς Mos Eisley, αποκτά πληροφορίες που θα την οδηγήσουν σε μια αποθήκη στους νότιους λόφους, όπου η φήμη της δεν είναι και η… καλύτερη.

Εκεί διεισδύει με πλάγια μέσα, αφού της αρνούνται την είσοδο, δίχως να ενεργοποιήσει συναγερμούς ή να έρθει σε αντιπαράθεση.

Η Kay τελικά τα καταφέρνει, βρίσκει νέες πληροφορίες για τον οπλοφόρο, όμως η διαφυγή της είναι δυνατή μόνο με την ανταλλαγή πυρών. Στο τέλος του βίντεο Kay και πιστολέρο επιτέλους συναντιούνται.

Το trailer είναι αφιερωμένο στον χαρακτήρα της Kay και στο σκηνικό του γαλαξιακού υπόκοσμου.

Η ηρωίδα αναλαμβάνει δουλειές υψηλού κινδύνου και ανάλογων ανταμοιβών με στόχο να κερδίσει την εύνοια των πιο διαβόητων εγκληματικών συνδικάτων.

Οι λεπτομέρειες της ζούγκλας της Akiva και της αρχαίας πόλης Kijimi διαδέχονται τις αναδρομές στο παρελθόν της Kay, από την εποχή που βρισκόταν στο Canto Bight έως και την πρώτη της ανάμνηση με το αγαπημένο της πλασματάκι Nix.

Το Star Wars Outlaws αναμένεται να λανσαριστεί στις 30 Αυγούστου 2024, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Ubisoft Store).

Assassin’s Creed Shadows

Μαζί με την Ubisoft Quebec, η Ubisoft παρουσίασε ένα gameplay walkthrough διάρκειας 13 λεπτών, μεταφέροντάς μας στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα.

Όλα ξεκινούν με την Naoe και τον Yasuke να κυνηγούν ένα κατεστραμμένο daimyo και εστιάζουμε στην συμπληρωματική δυναμική ανάμεσα στους δύο ήρωες, την Naoe, την ήσυχη και αθόρυβη Shinobi και τον Yasuke, τον σαμουράι που εστιάζει σε μάχες σώμα με σώμα.

Στην αρχή του παιχνιδιού πολεμούν σε αντίθετες παρατάξεις, όμως όσο το παιχνίδι προχωρά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πετύχουν κοινούς στόχους.

Οι δύο ήρωες προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δεξιοτήτων και όπλων. Ο Yasuke είναι εκπαιδευμένος για άμεσες συγκρούσεις. Χειρίζεται άψογα το katana ή επιλέγει την ωμή δύναμη με το kanabo.

Η Naoe ενσαρκώνει τις αρετές μιας shinobi assassin. Αθόρυβη, λεπτομερής και με θανατηφόες αποκρούσεις, επιτίθεται στον αέρα και πετυχαίνει γρήγορες δολοφονίες χωρίς να την αντιληφθούν.

Φυσικά, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, απολαμβάνοντας τον μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων μάχης και όπλων.

Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Ubisoft +) και Mac (App Store) ενώ αργότερα αναμένεται να  κυκλοφορήσει και για iPad.

The Rogue Prince of Persia

Μαζί με την Evil Empire, η Ubisoft κυκλοφόρησε το Temple of Fire, το update του «The Rogue Prince of Persia», που είναι διαθέσιμο σε έκδοση early access για PC.

Πρόκειται για μια νέα ζωή, γεμάτη κινδύνους αλλά και πολύ περιπέτεια, όπου οι gamers θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε τους ικανότητα για να τα βγάλουν πέρα με νέους εχθρούς, κάθε λογής παγίδες και φυσικά, πολλές δοκιμασίες.

Περισσότερη δράση έρχονται να προσθέσουν δύο νέοι mobs, ο Shielded Warrior και ο Duellist αλλά και το Meta Progression Skill Tree, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε Spirit Glimmers για να ξεκλειδώνετε μόνιμες αναβαθμίσεις.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024