Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση σε 120 σημεία συγκέντρωσης απορριμμάτων από τον δήμο Ηρακλείου

Παρέμβαση σε 120 σημεία συγκέντρωσης απορριμμάτων από τον δήμο Ηρακλείου

Ευρείας κλίμακας παρέμβαση καθαριότητας στο δήμο Ηρακλείου.

Συνεχίζεται η προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, κλαδεμάτων και μπάζων που έχουν αποτεθεί παράνομα σε κοινόχρηστους χώρους.

Όπως υποστηρίζει ο δήμος σε ανακοίνωση του, «από την Τρίτη 11 μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας με υπεράνθρωπες προσπάθειες και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αντιμετώπισαν 120 περίπου χωματερές στον αστικό ιστό».

Έκκληση του δήμου

Η Δημοτική Αρχή μάλιστα απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν τις δυο εντελώς δωρεάν υπηρεσίες του Δήμου για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων: Την υπηρεσία καθορισμού ραντεβού για την απομάκρυνσή τους από τον χώρο τους (καλώντας στα τηλέφωνα 2813409660 ή 2813409661, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00) ή να τα παραδίδουν με δικό τους μέσο στον Σταθμό Μεταφόρτωσης (πίσω από το Αμαξοστάσιο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό, Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 14:00).

«Οι επιχειρήσεις – σκούπα συνεχίζονται με στόχο να αντιμετωπιστεί συνολικά το φαινόμενο και σε αυτή την προσπάθεια, η συμβολή των πολιτών είναι καθοριστική. Ειδικά αυτή την περίοδο, που οι Δήμοι είναι επιφορτισμένοι και με τον καθαρισμό οικοπέδων λόγω της αντιπυρικής περιόδου» αναφέρει ο δήμος Ηρακλείου.

*Πηγή φωτογραφιών, facebook δήμου Ηρακλείου

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024