Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μακάρι ο Χάρης Δούκας να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέει ο Κωνσταντινόπουλος

Μακάρι ο Χάρης Δούκας να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέει ο Κωνσταντινόπουλος

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκτιμά ότι πρέπει να βρεθεί «πρωθυπουργίσιμο πρόσωπο» για το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τι ανέφερε για τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Μακάρι να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ο Χάρης Δούκας, ανέφερε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βάλλοντας παράλληλα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι παρότι υποστήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, αυτή τη στιγμή εκτιμά ότι πρέπει να βρεθεί «πρωθυπουργίσιμο πρόσωπο» για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Να πουν ποιο είναι το σχέδιό τους για το ΠΑΣΟΚ»

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης «δεν είναι η επιλογή που θα μας πάει μπροστά και θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία».

Ο βουλευτής Αρκαδίας πρόσθεσε επίσης ότι επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «να έχει στις διαδικασίες του δυνατά πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουν σχέση με την κοινωνία και να παίξουν ουσιαστικό ρόλο».

«Με τον κ. Κασσελάκη δεν έχουμε κάτι πολιτικό να συζητήσουμε»

Όσον αφορά τους ενδεχόμενους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «πρέπει να το πουν, να μιλήσουν πολιτικά, να πουν ποιο είναι το σχέδιό τους για το ΠΑΣΟΚ και ποιο είναι το σχέδιό τους για τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισήμανε ότι «με τον κ. Κασσελάκη δεν έχουμε κάτι πολιτικό να συζητήσουμε, είναι ένα συνονθύλευμα απόψεων το οποίο δεν ξέρεις τι λέει».

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024