Μακάρι να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ο Χάρης Δούκας, ανέφερε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βάλλοντας παράλληλα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι παρότι υποστήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, αυτή τη στιγμή εκτιμά ότι πρέπει να βρεθεί «πρωθυπουργίσιμο πρόσωπο» για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Να πουν ποιο είναι το σχέδιό τους για το ΠΑΣΟΚ»

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης «δεν είναι η επιλογή που θα μας πάει μπροστά και θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία».

Ο βουλευτής Αρκαδίας πρόσθεσε επίσης ότι επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «να έχει στις διαδικασίες του δυνατά πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουν σχέση με την κοινωνία και να παίξουν ουσιαστικό ρόλο».

«Με τον κ. Κασσελάκη δεν έχουμε κάτι πολιτικό να συζητήσουμε»

Όσον αφορά τους ενδεχόμενους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «πρέπει να το πουν, να μιλήσουν πολιτικά, να πουν ποιο είναι το σχέδιό τους για το ΠΑΣΟΚ και ποιο είναι το σχέδιό τους για τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισήμανε ότι «με τον κ. Κασσελάκη δεν έχουμε κάτι πολιτικό να συζητήσουμε, είναι ένα συνονθύλευμα απόψεων το οποίο δεν ξέρεις τι λέει».