Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτή είναι η απόφαση του Ολυμπιακού για τον Κίναν Έβανς»

«Αυτή είναι η απόφαση του Ολυμπιακού για τον Κίναν Έβανς»

Μπορεί ο Κίναν Έβανς να υπέστη σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, ωστόσο στον Ολυμπιακό σκέφτονται να τον αποκτήσουν κανονικά…

Ο Κίναν Έβανς ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό πολύ πριν αρχίσουν οι τελικοί της Basket League και θα ήταν η πρώτη μεταγραφή, αν μη τι άλλο ηχηρή των Πειραιωτών για την εφετινή χρονιά.

Όμως η ατυχία χτύπησε για ακόμα μια φορά την πόρτα του Ολυμπιακού, καθώς ο Αμερικανός combo guard τραυματίστηκε σοβαρά στα λιθουανικά playoffs με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6-8 μήνες.

Όπως είναι απόλυτα λογικό μετά το αρχικό μούδιασμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ο Ολυμπιακός έπρεπε να σκεφτεί τι θα κάνει με την συγκεκριμένη περίπτωση. Η λειψανδρία στην θέση των shooting guards βάζει τους ερυθρόλευκους σε δεύτερες σκέψεις.

Τι αναφέρουν για τη συμφωνία Έβανς – Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες σκέφτονται να μην ακυρώσουν την συμφωνία μαζί του και να τον αποκτήσουν κανονικά.  «Δεν σκέφτεται να ακυρώσει το συμβόλαιο του Κίναν Έβανς παρά τον τραυματισμό του. Θα τηρήσει το συμβόλαιο», αναφέρει το Inside Euroleague, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον Αμερικανό γκαρντ να εντάσσεται κανονικά στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζεται πως ο Έβανς υπέστη ρήξη του επιγονατιδικού συνδέσμου του αριστερού του γονάτου σε αναμέτρηση με την Λιετκαμπέλις στα τέλη Μαΐου και θα μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον 6-8 μήνες.

Την σεζόν που μόλις τελείωσε ο Αμερικανός γκαρντ έκανε «θραύση» στην Euroleague, μετρώντας 17.3 πόντους μέσο όρο, 2.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ, με 53% στα δίποντα και 43% στα τρίποντα.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024