Στον Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το «Inside Euroleague» που κάνει λόγο για τελειωμένο deal με τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος έχει ισπανικό διαβατήριο.
Ο Μπράουν αποτελεί εξαιρετική περίπτωση αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε, Ούνικς Καζάν και Μακάμπι, ενώ μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και την δημιουργία δίνοντας, βοήθειες στους Σλούκα κα Ναν.
Ουσιαστικά ο έμπειρος άσος θα πάρει τη θέση του Λούκα Βιλντόζα που αποχωρεί και όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μπράουν αγωνίστηκε με την Μακάμπι σε 38 αγώνες της Euroleague και μέτρησε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής.
Για τον Μπράουν είχε ενδιαφερθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η «Βασίλισσα» είχε βγει από το παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός θα ντυθεί στα πράσινα αποτελώντας την πρώτη μεγάλη μεταγραφή των πρωταθλητών Ευρώπως και Ελλάδος για τη νέα σεζόν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League