Στον Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το «Inside Euroleague» που κάνει λόγο για τελειωμένο deal με τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος έχει ισπανικό διαβατήριο.

Ο Μπράουν αποτελεί εξαιρετική περίπτωση αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε, Ούνικς Καζάν και Μακάμπι, ενώ μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και την δημιουργία δίνοντας, βοήθειες στους Σλούκα κα Ναν.

Ουσιαστικά ο έμπειρος άσος θα πάρει τη θέση του Λούκα Βιλντόζα που αποχωρεί και όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μπράουν αγωνίστηκε με την Μακάμπι σε 38 αγώνες της Euroleague και μέτρησε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής.

Για τον Μπράουν είχε ενδιαφερθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η «Βασίλισσα» είχε βγει από το παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός θα ντυθεί στα πράσινα αποτελώντας την πρώτη μεγάλη μεταγραφή των πρωταθλητών Ευρώπως και Ελλάδος για τη νέα σεζόν.