Η Σερβία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024, αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Αγγλία, με το γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ από το 13′ να κρίνει την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, όμως, δεν έχει μόνο να διαχειριστεί αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά καλείται να βρει λύση και για τον σοβαρό τραυματισμό του Φίλιπ Κόστιτς που τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ματς, με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς να τον αντικαθιστά λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο τραυματισμός που έχει υποστεί ο 31χρονος φουλ-μπακ της Γιουβέντους με την εθνική Σερβίας είναι αρκετά σοβαρός σύμφωνα με ΜΜΕ της Σερβίας και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο υπόλοιπο του τουρνουά.

Κάπως έτσι, ο άσος του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του, μιας και στην ομάδα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ.

Στην επόμενη υποχρέωσή της, η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία την προσεχή Πέμπτη (20/6, 16:00) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.