Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ταουσιάνης αναλαμβάνει την εθνική Ελπίδων

Ο Ταουσιάνης αναλαμβάνει την εθνική Ελπίδων

Aλλαγή σελίδας και στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να αναλαμβάνει χρέη προπονητή και να διαδέχεται τον Νίκο Παπαδόπουλο

Λίγη ώρα μετά την είδηση ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής της ανδρικής Εθνικής μας ομάδας, έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Ταουσιάνης θα αναλάβει την ομάδα των Ελπίδων μας, διαδεχόμενος τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Την είδηση έκαναν γνωστή τα Χανιά, με την πρώην πλέον ομάδα του να αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας»

Ο 51χρονος προπονητής διαθέτει αρκετή εμπειρία, αφού μεταξύ άλλων έχει κάτσει στον πάγκο των Εργοτέλη, Λεβαδειακού, ΑΕΛ και Χανιών, ενώ με τους Βοιωτούς πανηγύρισε την άνοδο στην Super League την σεζόν 2021-2022.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024