Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: «Πρώτη» στο Κορωπί με αιματολογικές και εργομετρικά (vid)

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» στο Κορωπί με αιματολογικές και εργομετρικά (vid)

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (17/6) ο Παναθηναϊκός με τους παίκτες που παρευρέθηκαν να γνωρίζουν το νέο τους προπονητή και να υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα (17/6) την πρώτη του συγκέντρωση στο Κορωπί ενόψει της νέας σεζόν, με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το «παρών».

Εκείνοι γνωρίστηκαν με το νέο προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο και στην συνέχεια πέρασαν από τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Από την πρώτη αυτή συγκέντρωση έλειπαν οι διεθνείς Σπόραρ,Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας αλλά και οι Αράο και Μπάλντοκ που είχαν πάρει κάποιες παραπάνω μέρες άδεια.

Υπενθυμίζουμε πως οι πράσινοι θα κάνουν την πρώτη τους κανονική προπόνηση την Τετάρτη (19/06) και το Σάββατο (22/06) θα αναχωρήσουν για την Αυστρία και το Σλάντμινγκ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί θα δώσουν τρία φιλικά και θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου. Στο Κορωπί βρέθηκε και ο Φώτης Ιωαννίδης με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν υποβλήθηκε σε εργομετρικά εξαιτίας του τραυματισμού που έχει στον ώμο.

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024