Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που φτάνει στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του

Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που φτάνει στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του

Τι λέει η γιαγιά της 37χρονης που μίλησε στο Live News

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας με τον Απόστολο Λύτρα. Πρόκειται για την στιγμή που ο γνωστός ποινικολόγος φτάνει στην ιδιωτική κλινική με τη σύζυγό του προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA φαίνεται το ζευγάρι να περπατάει και να κρατιούνται χέρι – χέρι και η ώρα είναι 1:25 ξημερώματα Κυριακής.

Επίσης φαίνεται ο Απόστολος Λύτρας να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με την κατάθεση της 37χρονης, μετά τον ξυλοδαρμό της πήγαν στο σπίτι τους όπου ο γνωστός ποινικολόγος έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα και μετά από δική της παρότρυνση την μετέφερε στην ιδιωτική κλινική.

 «Γιατί είναι ελεύθερος;»

Δύο 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να την στηρίξουν.

Η γιαγιά της αναρωτιέται στο Live News πώς και γιατί ο ποινικολόγος δεν προφυλακίστηκε.

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ;  Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

Όπως αποκαλύπτεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην καταγγείλει τον σύζυγό της. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία, για να μην του αφήσει το παραμικρό περιθώριο διαφυγής.

Sports in

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024