Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς - Δολοφονία: Στη φυλακή ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ - «Ήθελα εκδίκηση»

Πειραιάς – Δολοφονία: Στη φυλακή ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ – «Ήθελα εκδίκηση»

Η επιθυμία για εκδίκηση φέρεται να όπλισε το χέρι του νεαρού δράστη - Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 42χρονος τραυματίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος Κούρδος που κατηγορείται για την δολοφονία ενός ομοεθνούς του την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά.

Από την αιματηρή συμπλοκή ένας άνδρας -επίσης κουρδικής καταγωγής- έχασε τη ζωή του από τα πυρά του νεαρού δράστη, ενώ ένας 42χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Τζάνειο Νοσοκομείο».

«Ήθελα εκδίκηση για τη δολοφονία του θείου μου στην Τουρκία»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε να οδηγηθεί στη φυλακή ο 23χρονος δράστης.

Εναντίον του δράστη ασκήθηκαν διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο την οποία τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Στην απολογία του στην 6η τακτική ανακρίτρια υποστήριξε ότι τέλεσε το έγκλημα για λόγους αντεκδίκησης και επανέλαβε όσα είχε πει στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ότι πυροβόλησε τους δύο άντρες, για να εκδικηθεί για τη δολοφονία του θείου του στην Τουρκία.

Μετά την απολογία του ο 23χρονος άνδρας οδηγήθηκε στις φυλακές.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του 23χρονου

Βίντεο ντοκουμέντο που είχε εξασφαλίσει το MEGA δείχνει το περιπολικό της Άμεσης Δράσης να σταματά για έλεγχο τον δράστη που σκόρπισε τον τρόμο στο σούπερ μάρκετ του Πειραιά. Απεικονίζεται η στιγμή που ο αστυνομικός εντοπίζει το όπλο στην κατοχή του δράστη και η στιγμή της σύλληψης, ενώ στη συνέχεια φαίνεται ένας αστυνομικός να αδειάζει το όπλο.

Πυροβόλησε τουλάχιστον έξι φορές, καθώς οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν συλλέξει έξι κάλυκες και δύο βολίδες από το σημείο όπου έγινε η αιματηρή επίθεση.

Sports in

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024