Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H Celine Dion συγκίνησε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της- «Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους σύντομα»

H Celine Dion συγκίνησε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της- «Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους σύντομα»

H 56χρονη θρυλική ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της, και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο ταλαντούχες και επιδραστικές ερμηνεύτριες της γενιάς της, είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από την καριέρα της, προκειμένου να αφοσιωθεί στην υγεία της, αφού διαγνώστηκε και επίσημα το 2022 με το «σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου». Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση που συνοδεύεται από συμπτώματα όπως σπασμοί, μυϊκή ακαμψία, έντονο πόνο και άλλα.

Όπως έχει αποκαλύψει η Dion σε πρόσφατη συνέντευξή της, τα συμπτώματα είχαν εμφανιστεί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως οι επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις, δεν την άφηναν να ασχοληθεί περαιτέρω με την υγεία της.

Δύο χρόνια μετά

Μετά από δύο χρόνια εντατικής φυσικοθεραπείας και φαρμακευτικής αγωγής, η Celine Dion φαίνεται να διαχειρίζεται καλύτερα την ανίατη νόσο της, και έκανε τη μεγάλη επιστροφή στη δημοσιότητα.

Για την ακρίβεια, η διάσημη ερμηνεύτρια είχε εμφανιστεί και στα φετινά Grammys 2024, όπου παρέδωσε το βραβείο για το «άλμπουμ της χρονιάς» στην Taylor Swift. Αρκετούς μήνες μετά, η Celine Dion πραγματοποίησε μια επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion».

Η σταρ είπε στο ακροατήριο ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήθος μπροστά στο οποίο είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια.

Μέσα από το «I Am: Celine Dion», το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 25 Ιουνίου, η θρυλική ερμηνεύτρια μάς δείχνει την νέα της καθημερινότητα με την σπάνια νευρολογική πάθηση, αλλά και το πόσο καθοριστική είναι για την ίδια η φωνή της, και η καριέρα της, την οποία μάχεται για να την διατηρήσει.

Η πρεμιέρα στην οποία παρευρέθηκε η Celine Dion και καταχειροκροτήθηκε, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη όπου παρευρέθηκε μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, τον 23χρονο René-Charles. Η 56χρονη Dion ευχαρίστησε τη γιατρό της, Dr. Amanda Piquet, και τη δημιουργό του ντοκιμαντέρ, Irene Taylor Brodsky, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια επιστολή αγάπης σε όλους σας»

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη των υπέροχων παιδιών μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου υπήρξε ένα δώρο ανυπολόγιστης αξίας. Είναι η ατελείωτη αγάπη και υποστήριξή σας σε ό,τι έχω περάσει που με έφερε ώς εδώ.

»Μια από τις ιστορίες που θα με ακούσετε να αφηγούμαι στην ταινία είναι όταν έμαθα για την κατάστασή μου. Με παρομοίασα -και δεν το λέω επειδή βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη- με ένα μήλο που έπεσε από το δέντρο στο Λας Βέγκας. Δεν θα ήθελα να περιμένετε άλλα γυαλιστερά μήλα. Αλλά πριν από μερικές μέρες έλαβα ένα μήνυμα από θαυμαστή, που έλεγε: “Δεν είμαστε εδώ για τα μήλα αλλά για την αλήθεια”.

»Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω φίλους» πρόσθεσε και έβαλε τα κλάματα. Όταν ο γιος της τής έφερε στη σκηνή ένα χαρτομάντιλο, συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, που συμμετέχετε στο ταξίδι μου. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια επιστολή αγάπης σε όλους σας. Ελπίζω να σας ξαναδώ πολύ σύντομα».

«Ελπίζω να σας δω όλους ξανά πολύ σύντομα», κατέληξε καθώς το κοινό την καταχειροκροτούσε.

Πηγή φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images
Πηγή:https://www.grace.gr/diasimoi/h-celine-dion-sygkinise-stin-premiera-tou-ntokimanter-tis-elpizo-na-sas-xanado-olous-syntoma/

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024