Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αντηλιακό για το παιδί, για τη γυναίκα, για τον άνδρα: Πώς θα διαλέξετε το σωστό

Αντηλιακό για το παιδί, για τη γυναίκα, για τον άνδρα: Πώς θα διαλέξετε το σωστό

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία της επιδερμίδας σε κάθε ηλικία. Δείτε πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο για την δική σας.

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά και χαλάρωση, ατελείωτες βόλτες και βουτιές στα καταγάλανα νερά. Σημαίνει όμως και έντονη ηλιοφάνεια. Για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου και ειδικά το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, μειώνοντας τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος τόσο στην θάλασσα όσο και στην πόλη, το αντηλιακό είναι απαραίτητο, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως το καπέλο και τα ανάλαφρα ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Οι καλύτερες συνθέσεις παιδικών αντηλιακών είναι εκείνες που προστατεύουν το ευαίσθητο παιδικό δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ παράλληλα το θρέφουν με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, προστατεύοντάς το από περιβαλλοντικούς ρύπους.

Ποιο αντηλιακό ταιριάζει στην οικογένειά σας;

Θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα μέλη της οικογένειά σας και στις ανάγκες τους, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αντηλιακά ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην Υγεία και Ομορφιά αλλά και τα βιβλία.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα για να απολαύσετε κάθε μέρα του καλοκαιριού με ασφάλεια:

Παιδικό Αντηλιακό Carroten Spray Kids

Το παιδικό Αντηλιακό Carroten Spray Kids Sensicare SPF50+, σε μορφή σπρέι, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων.

Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Intermed Babyderm Sunscreen 360

Αντηλιακή κρέμα σε εύχρηστη μορφή σπρέι 360° εφαρμογής, ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία και φροντίδα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος κάτω από τον ήλιο.

Με ευρέος φάσματος φωτοσταθερά φίλτρα, προσφέρει υψηλή προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία.

Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ την προστατεύει από την οξειδωτική φθορά. Σύνθεση που δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

Εύκολη εφαρμογή ψεκασμού υπό οποιαδήποτε γωνία (360°).

Αντηλιακό Σώματος La Roche Posay Anthelios Family

Το προστατευτικό αντιηλιακό προϊόν La Roche-Posay Anthelios αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της περιποίησης του δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο για όλη την οικογένεια.

Απορροφάται γρήγορα, προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVA και UVB, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα ενώ έχει και αδιάβροχη σύνθεση.

Εφαρμόζετε πάντα σε επαρκή ποσότητα. Επαναλάβετε όσες φορές κρίνετε αναγκαίο, ειδικά μετά το μπάνιο, αφού σκουπιστείτε με πετσέτα ή μετά από υπερβολική εφίδρωση.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024