Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μετάτρεψε κάθε μακρινή ή κοντινή διαδρομή σε μία συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Μετάτρεψε κάθε μακρινή ή κοντινή διαδρομή σε μία συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Τα οχήματα που θα γίνουν ένα δεύτερο «σπίτι» για κάθε οικογένεια

Αν έχεις τη χαρά να μεγαλώνεις ένα, δύο ή και περισσότερα παιδιά, γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως η καθημερινότητα για την… κολώνα του σπιτιού είναι ένας ατελείωτος «μαραθώνιος» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, όσο απαιτητικό ή κουραστικό και αν είναι το πρόγραμμα που ορίζει η σύγχρονη ζωή για έναν εργαζόμενο γονιό, υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα άλλαζες ούτε με τίποτα, διότι είναι αυτές που νοηματοδοτούν τη ζωή σου.

Μία από αυτές είναι η πρωινή διαδρομή από το σπίτι προς το Νηπιαγωγείο, επόμενη στάση Δημοτικό και τέλος γραφείο. Είναι αυτά τα 15 με 20 λεπτά την ημέρα που έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις την παρέα των μικρών σου, να κουβεντιάσετε, να γελάσετε, να ζήσετε μαζί μία σύντομη, πολύ σύντομη περιπέτεια, μία περιπέτεια που ξεκινά πάντα μόλις κλείνει και η τελευταία πόρτα του αυτοκινήτου, για να ανοίξει -σχεδόν αυτόματα- το ραδιόφωνο και να συγχρονιστείτε όλοι οικογενειακώς στην ίδια μελωδία.

Κι όμως, αυτή πρωινή διαδρομή που θα χρειαστεί να κάνεις πολλές φορές στο μέλλον ξανά και ξανά με μικρές παραλλαγές και παρακάμψεις, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής καθημερινότητας, ένα κομμάτι το ίδιο ανεκτίμητο και σπουδαίο όσο τα βραδινά γεύματα που σας βρίσκουν όλους μαζί, μικρούς και μεγάλους απαρτία γύρω από το ίδιο τραπέζι.

Έχει σημασία, λοιπόν, σε αυτό το καθιερωμένο δρομολόγιο, όπως και σε κάθε εμπειρία που σας φέρνει κοντά, να διαθέτεις ένα όχημα που θα σου επιτρέπει να οδηγείς άνετα και ξέγνοιαστα, που θα κάνει ακόμη πιο απολαυστική κάθε μακρινή ή κοντινή διαδρομή για τα μικρά σου. Ένα τέτοιο όχημα σου προσφέρει η FlexCar που είναι η πιο ευέλικτη λύση στο leasing οχημάτων και σου υπόσχεται πως με ένα μίσθωμα (FlexDeposit) έφυγες για τις πιο δυνατές οικογενειακές στιγμές.

Τα οχήματα που εξυπηρετούν όλη την οικογένεια και διευκολύνουν τον οδηγό

Κακά τα ψέματα. Η επιλογή ενός οικογενειακού οχήματος είναι μία απόφαση ζωής ή μάλλον, μία επένδυση που απολαμβάνει όλη η οικογένεια. Αρκεί, βέβαια, να είναι η σωστή επιλογή, δηλαδή ένα απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό αυτοκίνητο, το οποίο χωράει και εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας, χωρίς να κάνει τη ζωή του οδηγού δύσκολη και κουραστική.

Και επειδή η ασφάλεια είναι «το Α και το Ω» στις διαδρομές που μοιράζεσαι με τα παιδιά σου, ένα όχημα όπως το αυτόματο Mercedes GLA 180 Basic με 136 ίππους και 1300 κυβικά, είναι μία εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο επειδή διαθέτει παιδικό κάθισμα και μεγάλη χωρητικότητα 435 λίτρων, αλλά διότι χάρη σε συστήματα, όπως οι εφτά αερόσακοι, το σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, το σύστημα ευστάθειας, το cruise contrοl και τους αισθητήρες παρκαρίσματος, προσφέρει μία ασφαλή, ξεκούραστη και εύκολη οδηγική εμπειρία.

Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή του Toyota C-HR Hybrid Petrol (Active) με 122 ίππους, 1800 κυβικά και 377 λίτρα χωρητικότητα. Το συγκεκριμένο όχημα είναι αυτόματο, έχει μικρή κατανάλωση, δηλαδή 3.8 λίτρα ανά 100 χλμ., ενώ περιλαμβάνει παιδικό κάθισμα, αισθητήρες στάθμευσης, εφτά αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης για αποφυγή πεζών και σύστημα προειδοποίησης για αλλαγής λωρίδας. Αν αναρωτιέσαι πώς θα αποκτήσεις ένα από τα δύο οχήματα, να ξέρεις πως μπορείς να τα οδηγείς σε λιγότερο από 10 εργάσιμες ημέρες, αρκεί να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα.

Αρχικά, θα επισκεφθείς το www.flexcar.gr, θα επιλέξεις το όχημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικογένειάς σου, θα συμπληρώσεις μία φόρμα με τα στοιχεία σου και έπειτα, θα περιμένεις να παραλάβεις το όχημα. Κι όμως, η διαδικασία είναι τόσο απλή, ενώ μόνο με ένα σταθερό, ενιαίο μίσθωμα θα έχεις εξασφαλίσει όλα τα πάγια έξοδα του οχήματός σου, εκτός των καυσίμων, δηλαδή την ασφάλιση, τη συντήρηση, τους φόρους και την οδική βοήθεια.

Προσφέροντας στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις πιο ξεκούραστες μετακινήσεις

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο πιο άνετα αισθάνονται τα παιδιά στα πίσω καθίσματα, τόσο περισσότερο θα απολαμβάνουν τις διαδρομές σας, ειδικότερα τα οικογενειακά ταξίδια στα οποία περνάνε πολλές ώρες στο αυτοκίνητο και κουράζονται. Συνεπώς, ένα ευρύχωρο όχημα με αναπαυτικά καθίσματα, όπως τα δύο που αναφέραμε παραπάνω, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις πιο άνετες και ξεκούραστες μετακινήσεις, ανεξάρτητα από τον προορισμό.

Σε κάθε περίπτωση, ένα εξίσου αξιόπιστο, ασφαλές όχημα είναι και το χειροκίνητο C3 Aircross Corporate, το οποίο διαθέτει 110 ίππους, 1500 κυβικά και καταναλώνει 4.9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το συγκεκριμένο όχημα έχει παιδικό κάθισμα, μία μεγάλη χωρητικότητα 410 λίτρων, οπότε μεταφέρει άνετα μία πολυμελή οικογένεια. Βέβαια, μην παραλείψεις να ρίξεις μία ματιά και στο Peugeot 3008 Active Plus με 130 ίππους και 1200 κυβικά, καθώς έχει χωρητικότητα 520 λίτρων, cruise control, σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος και παιδικό κάθισμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως δοκιμάζοντας κάποιο από τα οχήματα που σου προτείνουμε, θα βρεις σίγουρα το όχημα μέσα στο οποίο θα θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου, να το έχεις σαν ένα δεύτερο «σπίτι» σας. Ωστόσο, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις τι θα κάνεις, αφού η FlexCar με ένα μίσθωμα σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις το όχημα για όσο επιθυμείς, να το επιστρέψεις όποτε θέλεις, να το αλλάξεις, ακόμη και να το αγοράσεις.

Σε μία απαιτητική, πολυάσχολη καθημερινότητα που δεν σου επιτρέπει να απολαμβάνεις όσο θα ήθελες την παρουσία των παιδιών σου, ακόμη και αυτή η σύντομη διαδρομή από το σπίτι στο σχολείο ή το φροντηστίο και πίσω, είναι για εσένα μία σύντομη απόδραση από την πραγματικότητα, μία ευκαιρία για ταξίδια σε κόσμους φανταστικούς, σε κόσμους που με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση από το ραδιόφωνο, εσύ και τα μικρά σου μεταμορφώνεστε σε σούπερ ήρωες και οι δρόμοι της πόλης σε ένα σύμπαν απέραντο. Και για να απολαμβάνεις αυτές τις περιπετειώδεις διαδρομές όσο και τα μικρά σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι την ευελιξία που σου προσφέρει η FlexCar, η οποία με ένα μίσθωμα (FlexDeposit) σου προσφέρει το όχημα που χρειάζεσαι, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα και τις υποχρεώσεις που αυτό επιφέρει. Όλα αυτά χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, κρυφές χρεώσεις, δεσμεύσεις και προκαταβολές. Ναι, με ένα μίσθωμα και έφυγες!

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024