Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Smart Home Connect: Πώς θα διαμορφώσεις ένα άνετο, λειτουργικό και «έξυπνο» σπίτι

Smart Home Connect: Πώς θα διαμορφώσεις ένα άνετο, λειτουργικό και «έξυπνο» σπίτι

To smart home που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σου βρίσκεται μόνο ένα ραντεβού μακριά!

Επενδύοντας στο πρώτο δικό μου σπίτι, έδωσα στον εαυτό μου την υπόσχεση πως θα έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου ώστε να το διαμορφώσω σε ένα προσωπικό «καταφύγιο», δηλαδή σε έναν χώρο ο οποίος θα κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη και ξεκούραστη, ενώ συγχρόνως θα με παρακινεί να αποκτήσω έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής που δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον.

Στην πραγματικότητα, αυτό που ήθελα ήταν ένα «έξυπνο» σπίτι, ένα περιβάλλον εξοπλισμένο με τεχνολογίες που θα μου επιτρέπουν να γλιτώνω χρόνο, ενέργεια και χρήματα, που θα φροντίζουν την τετράποδη φίλη μου όσο είμαι εκτός, που θα μου προσφέρουν την ασφάλεια, τη σιγουριά και την άνεση που χρειάζομαι, ώστε να χαλαρώνω έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στους δρόμους της πόλης.

Πόσο εύκολο ήταν, όμως, να αποκτήσω ένα smart home, όταν δεν είχα χρόνο να οργανώσω τις αγορές που απαιτεί ή να μιλήσω με μάστορες και τεχνικούς για να πάρω προσφορές; Κι όμως, τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο πίστευα και αυτό το οφείλω στην εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της COSMOTE, η οποία μέσω της νέας υπηρεσίας COSMOTE SMART HOME CONNECT μετάτρεψε το σπίτι μου σε μία smart κατοικία που μου επιτρέπει να απολαμβάνω κάθε μέρα την ποιότητα ζωής που επιθυμώ για τον εαυτό μου. Γιατί όπως και να το κάνουμε, σε ένα smart home ζεις καλύτερα!

Ένα ραντεβού αρκεί για να απολαμβάνεις μία καλύτερη, πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα

Κακά τα ψέματα. Λίγα πράγματα συγκρίνονται με την ξεκούραση και την άνεση που αισθάνεσαι, μπαίνοντας σε ένα σπίτι που είναι προγραμματισμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Και αν με ρωτάς, η ευκολία που μου προσφέρει το γεγονός πως μπορώ να διαχειρίζομαι κάθε λειτουργία και κάθε συσκευή του σπιτιού μου όποτε θέλω, όπου και αν είμαι, είναι το απόλυτο life hack, το οποίο μου επιτρέπει να είμαι πιο ξέγνοιαστη και cool μέσα στην ημέρα, να κερδίζω χρόνο για τον εαυτό μου και να έχω τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού μου στα χέρια μου κάθε στιγμή.

Φυσικά, δεν θα απολάμβανα αυτό το ανεκτίμητο προνόμιο δίχως την πολύτιμη συμβολή του εξειδικευμένου τεχνικού της COSMOTE, o οποίος επισκέφθηκε τον χώρο μου, αφού πρώτα απευθύνθηκα σε ένα κατάστημα της εταιρείας και έκλεισα ραντεβού για την υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT. Βέβαια, εσύ μπορείς να κλείσεις ραντεβού πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή και online μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας στο cosmote.gr ή στο germanos.gr. Εναλλακτικά μπορείς να καλέσεις στο 13888.

Ο τεχνικός πραγματοποίησε μία σχολαστική μελέτη στον χώρο μου και αφού του εξήγησα τι θα ήθελα να μου προσφέρει το σπίτι, δηλαδή το ότι θέλω μέσω αυτού να περιορίσω την άσκοπη σπατάλη ενέργειας, να βάλω θυροτηλέφωνο για να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια, να υπάρχει μία αυτόματη ταΐστρα για το γατάκι μου επειδή λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, μου πρότεινε ένα εξατομικευμένο πλάνο Smart Home, βάσει των τετραγωνικών του χώρου, αλλά και των συνηθειών μου.

Το επόμενο βήμα πραγματοποιήθηκε από την εξειδικευμένη ομάδα της COSMOTE SMART HOME CONNECT, η οποία έφερε εις πέρας τη μετατροπή του σπιτιού μου σε «έξυπνο», αναλαμβάνοντας τα πάντακαι παρέχοντας μου ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα, ανέλαβε τις εργασίες υποδομής, την εγκατάσταση και τη ρύθμιση των Smart Home συσκευών και του εξοπλισμού, από smart πρίζες, λαμπτήρες και διακόπτες, μέχρι αισθητήρες κλίματος και το smart feeder για τη γάτα. Επίσης, μου εξήγησε αναλυτικά πώς λειτουργούν όλα αυτά και φυσικά, έκανε level up στο δίκτυο για να πηγαίνει «σφαίρα» το Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να απολαμβάνεις καθημερινά ένα λειτουργικό και άνετο «έξυπνο» σπίτι που θα συμβαδίζει με τις συνήθειές σου και θα μπορείς να το διαχειρίζεσαι απομακρυσμένα όπου και αν είσαι, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, αρκεί να εμπιστευτείς τη νέα υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT. Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα e-shop τους, θα ανακαλύψεις μία μεγάλη γκάμα από προηγμένες smart home συσκευές κορυφαίων brands σε πολύ προσιτές τιμές. Μάλιστα, οι σύμβουλοι τεχνολογίας θα σου λύσουν κάθε απορία, ενώ θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις το σπίτι που ανταποκρίνεται όντως στις ανάγκες σου, παρέχοντάς σου εγγύηση ενός έτους για όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της υπηρεσίας.

Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να  κλείσεις απλά ένα ραντεβού για την υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT. Μια έξυπνη επιλογή για ένα έξυπνο σπίτι.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024