Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πούλου για Θεοχαρόπουλο: Ο λόγος που σταμάτησε η συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Πούλου για Θεοχαρόπουλο: Ο λόγος που σταμάτησε η συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Τι ανέφερε για την απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου η τομεάρχισσα Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιώτα Πούλου

Στον λόγο που απομακρύνθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της αναφέρθηκε η βουλεύτρια Βοιωτίας και τομεάρχισσα Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώτα Πούλου.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Πούλου, «οι ανάγκες των τομέων ευθύνης της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι μεγάλες, μετά και τη μείωση των δυνάμεών μας στο Κοινοβούλιο και απαιτούν τη συνδρομή όλων των εξειδικευμένων συνεργατών που προβλέπονται ανά τομέα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να διοικείται ως εταιρεία»

Σύμφωνα με τη βουλεύτρια Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «οι ελλείψεις είχαν αναφερθεί και συζητηθεί από πολλούς συναδέλφους βουλευτές/τριες στα αρμόδια όργανα του κόμματος και στον πρόεδρο προσωπικά».

Καταληκτικά η Γιώτα Πούλου υπογράμμισε πως «στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του σ. Θανάση Θεοχαρόπουλου».

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατήγγειλε πως η απομάκρυνση έγινε μετά από απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη. Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνιζαν πως «ο Θ. Θεοχαρόπουλος καταλάμβανε θέση επιστημονικού συνεργάτη χωρίς να έχει παράσχει ποτέ οιοδήποτε έργο, με συνέπεια η βουλευτής (η οποία έχει έναν από τους πιο απαιτητικούς Τομείς) να δυσχεραίνεται στην άσκηση των καθηκόντων της».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», υποστήριξε ότι «χθες την ώρα που ενημερώθηκα, συνομιλούσα με τον κ. Ζάεφ στην πρώτη μέρα του συνεδρίου για το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας. Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα τις ιδέες μου, πάντα πίστευα ότι το ονοματολογικό έπρεπε να επιλυθεί, για αυτό και ψήφισα τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να διοικείται ως εταιρεία, ο κ. Κασσελάκης δεν είναι ιδιοκτήτης, πρέπει να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα άμεσα. Ξέρετε, είναι κι αυτό ένα από τα αίτια της απώλειας 3 ποσοστιαίων μονάδων από εμάς».

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024