Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H «θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται: Τρέλα και στην Χίο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

H «θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται: Τρέλα και στην Χίο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

Μοναδικές στιγμές, με τους φίλους του Ολυμπιακού να απαθανατίζονται δίπλα στα τρόπαια του Europa Conference League και Youth League.

Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τις κούπες του Europa Conference League και Youth League να βρίσκονται σήμερα στην Χίο.

Μετά την Αίγινα και την Κρήτη, τα δύο τρόπαια «ταξίδεψαν» στο Αιγαίο, με την Χίο να είναι ο πρώτος προορισμός τους, αφού τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν σε Μυτιλήνη και Σάμο.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Τρίτη (18/6) στο σημείο που είχαν στηθεί οι δύο ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού και έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο.

Μοναδικές στιγμές, με τους φίλους του Ολυμπιακού να απαθανατίζονται δίπλα στα τρόπαια του Europa Conference League και Youth League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο με τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.

Όσον αφορά στους επόμενους σταθμούς της «ερυθρόλευκης» περιοδείας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου τα τρόπαια θα βρίσκονται στη Μυτιλήνη και το Σάββατο 22 Ιουνίου στη Σάμο.

Είναι δεδομένο ότι όπως και στην Χίο, έτσι και στα δύο επόμενα νησιά, ο κόσμος θα κατακλύσει τα σημεία που θα βρίσκονται τα τρόπαια και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα στις δύο ιστορικές κούπες του Ολυμπιακού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Χίο:

Sports in

Ακούραστος Ροντινέι: Δουλεύει μέχρι και στις διακοπές του για την επόμενη σεζόν (vid)

Ο Ροντινέι μπορεί να βρίσκεται στην Βραζιλία για τις καθιερωμένες διακοπές του, όμως δεν σταματά να προπονείται, προκειμένου να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024