Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στα social media με το εντυπωσιακό γκολ του Γκιουλέρ

Χαμός στα social media με το εντυπωσιακό γκολ του Γκιουλέρ

Το εντυπωσιακό γκολ του Αρντάν Γκιουλέρ τρέλανε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Τουρκία πέτυχε πολύ σημαντική νίκη επί της Γεωργίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2024 (3-1) και οι γείτονες μας έκαναν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ήταν πάντως μια δύσκολη επικράτηση καθώς η Γεωργία έκανε εξαιρετική εμφάνιση και αδικείται από το τελικό σκορ, καθώς είχε μεγάλες ευκαιρίες και δύο δοκάρια (το δεύτερο στις καθυστερήσεις του αγώνα) για να κάνει το 2-2.

Αντί όμως να ισοφαρίσει δέχθηκε και τρίτο γκολ, σε φάση που και ο γκολκίπερ των Γεωργιανών, είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ.

Το highlight της αναμέτρησης ήταν δίχως άλλο το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ στο 65’, με το οποίο οι Τούρκοι πήραν για δεύτερη φορά προβάδισμα στο ματς (2-1).


Ο «κεραυνός» του νεαρού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα.

Αυτό που επακολούθησε στα social media και ειδικά στο twitter ήταν εντυπωσιακό, καθώς η γκολάρα που πέτυχε ο Τούρκος μέσος έγινε viral.

Τα μηνύματα για το εντυπωσιακό γκολ του Γκιουλέρ ήταν ασταμάτητα και τα σχόλια θαυμασμού αμέτρητα, καθώς η έμπνευση του νεαρού άσου της Τουρκίας να σουτάρει αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αποδείχθηκε λυτρωτική για τους Τούρκους.

Ο Γκιουλέρ είναι αναμφίβολα μεσοεπιθετικός με μεγάλο ταλέντο και σε ηλικία 19 μόλις χρόνων αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό τα λέει όλα. Βέβαια εξαιρετικό γκολ ήταν και το πρώτο της Τουρκίας, ωστόσο αυτό που έβαλε ο Γκιουλέρ ήταν έργο τέχνης.

Ο νεαρός επιτελικός χαφ έγινε talk of the tournament με το υπέροχο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Γεωργία και είναι προφανές ότι οι Τούρκοι θα στηρίξουν πολλά πάνω του στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της τουρκικής ομάδας, ξέρει πολύ καλά ότι το γκολ του Γκιουλέρ έβγαλε την Τουρκία από δύσκολη θέση και το φιλί του Μοντέλα στον νεαρό χαφ, την στιγμή της αλλαγής του, φανερώνει και την ανακούφιση του Ιταλού.

Πρέπει πάντως εδώ να επαναλάβουμε ότι η Γεωργία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει μια διοργάνωση σαν το Euro.

Είχε πέντε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και αν η τύχη δεν της γύρισε την πλάτη, θα μπορούσε να έχει βαθμολογικό όφελος από το ματς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οποια ομάδα την υποτιμήσει μπορεί να το πληρώσει.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024