Ο Ελληνας τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Χένρι Σκούιρε, αλλά στα τάι μπρέικ αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και κατάφερε να πάρει τη νίκη (7-6 [7], 7-6 [2]).
Στα κρίσιμα σημεία «μίλησαν» η ποιότητα και η εμπειρία του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον συμπατριώτη μας να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γερμανικού τουρνουά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλο το παιχνίδι είχαμε μόνο ένα μπρέικ πόιντ, το οποίο ήταν για τον Τσιτσιπά, όμως, ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.
Στους «16» ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νταρντέρι – Στρουφ.
Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους μέχρι το 3-4, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μπρέικ πόιντ για το 5-3. Όμως, ο νεαρός Γερμανός το «έσβησε» και ισοφάρισε σε 4-4, με το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί μετά από μια μεγάλη μάχη ο συμπατριώτης μας έφτασε στο 9-7 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Ιδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τους δύο αντιπάλους να λύνουν και πάλι τις διαφορές του στο τάι μπρέικ. Όμως, σε αυτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε και με 7-2 έφτασε στο 2-0 και στην πρόκριση στους «16» του γερμανικού τουρνουά.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Clutch at crunch time 🇬🇷@steftsitsipas finds a 7-6(7), 7-6(2) route past Squire
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.